Miért vagyok ilyen szerencsétlen?
Szerintem az egészet először is kezdd azzal h csökkentessz az egód mértékén!
És szerintem ne bőrgyőgyászhoz menyj a pattanásokkal hanem egy jó kozmetikushoz!
Hát, szerintem először is nem vagy szerencsétlen. Egyetlen, akár a legcsekélyebb helyesírási, vagy fogalmazási hiba nélkül, minden trágárságot kerülve mesélted el a történteket...
Tudod, hányan nem képesek erre akár a te, akár a huszon- harmincévesek korosztályában??? - Akiket nem feltétlen kell lenézni emiatt, de légy tisztában az értékeiddel!
A pattanásaid a kamaszkor természetes velejárói. Azt jelzik, hogy a testedben megkezdődtek a hormonális változások, melyek során nővé fogsz érni. Talán hamarabb, és szebb nővé, mint azok a lányok, akik nem ragyásak!
Amúgy meg. Ez a mai eset, vagyis inkább a rá adott válaszod talán egy életre meghatározzák, boldog és öntudatos nővé válsz-e majd.
Most dönthetsz úgy, hogy törődsz ezeknek a tapintatlan, külsőségekre alapozó fiúknak a véleményére - akik, ha a bőröd éppen szép lesz, az alakodat, a frizurádat, a ruhatáradat fogják kritizálni, mert mindig van, aki szebb! És mindig vannak fiúk, akiket csak ez érdekel.
Vagy, és én inkább ezt az utat járnám a helyedben - elgondolkozol, számít-e az olyan fiúk véleménye, akik megaláznak egy lányt, ráadásul barátok előtt, miközben ő fizeti a pizzájukat. Ugye, hogy nem?
Tartsd magad annyira, hogy olyan fiúk véleménye érdekeljen csak, akik tisztelettel és illemtudóan viszonyulnak hozzád, és egyáltalában a női nemhez.
Ami pedig a fő kérdésedet illeti - vagy próbálj meg észérvekkel és szép szóval anyuddal dűlőre jutni, vagy, ha ez nem megy, akkor gondolj arra, hogy nem lesz ez mindig így.
Tapasztalatból tudom, milyen nehéz, ha rondának érzed magad, és legszívesebben nem mennél ki az utcára, mégsem tudsz a külsődön egyik napról a másikra változtatni. Megalázó érzés. Ám optimistán kell hozzáállni, bízni benne, hogy hamarosan minden jobb lesz.
És ha mosolygós vagy, és derűs, akkor szebbé válsz, mint a legdivatosabb, legtisztább bőrű lányok.
Fel a fejjel! :D
26 F
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!