Kezdőoldal » Egyéb kérdések » Egyéb kérdések » Egyes emberek miért hiszik...

Nihi kérdése:

Egyes emberek miért hiszik magukat olyan nagynak? (bővebben lent)

Figyelt kérdés
Miért menő az ha vki cigizik iszik meg dorogozik tizenévesen
2010. febr. 5. 21:18
1 2
 1/12 anonim ***** válasza:
65%
csak saját magukat tartják nagynak... szerintem sokan lenézik őket.. ez olyan h a 13 évesek szoliznak h bekerüljenek az "elitbe" d eaz idősebb lányok röhögnek rajtuk
2010. febr. 5. 21:20
 2/12 anonim ***** válasza:
65%
mert még oan kis dedósok, és valamivel kell a gyerekséget kompenzálni...
2010. febr. 5. 21:20
 3/12 anonim ***** válasza:
65%
Nálunk is vannak akik füveznek mert hogy az menő...de mi csak röhögünk rajtuk mikor kidőlnek xD meg azokon akik nem bírják a piát de azért isznak
2010. febr. 5. 21:21
 4/12 anonim válasza:
65%
Most lehet meno de idovel megfordul a kocka. Legy biztos ebbe!
2010. febr. 5. 21:22
 5/12 anonim ***** válasza:
91%

Nem tudom, h mire érzik oan nagynak magukat, holott az egészségüket teszik tönkre a cigivel, piával droggal!!! Aki nem "társul" hozzájuk a zülléssel(cigi, pia, drog), az le van nézve, nem barátkoznak vele, sajna :S Nem látják be, h az illető azért nem cigizik iszik, drogozik, mert egészségesen él, szeretne sokáig egészséges lenni, mert számára kincs, h nem kell orvoshoz menni!!!

De okos enged, szamár szenved-tartja közmondás!!

Én nem dohányzom, piálok, drogozok!! :)

20/L

2010. febr. 5. 21:23
 6/12 anonim ***** válasza:

én is még csak most érem el ezt a kamasz korszakot

már most általánosban is látszik hogy kik a népszerűbbek

még van nekem 2 év általánosban és hogy itt még nyolcadikba meg utána mi lesz lúzer leszek abszolút

De én követem a régi világot

úgy vagyok vele hogy jobb egyedül mint a kérdésben leírtakban lévő tevékenységekre rászokni

Partyarc sem akarok lenni (bocs hogyha ezt nem y-vel kell írni egy magyar honlapon,márpedig nem így kell)tehát én nem nagyon tervezem hogy majd bulikba járok és ilyesmik

szóval inkább lúzer mint az emo és drog,meg cigi és egyéb káros dolgok)

a felnőttkorban majd azt mondják nekem volt igazam hogy ezekre nem szoktam rá.

2010. febr. 5. 21:30
 7/12 anonim ***** válasza:
hát nemtom mi tizennégy évesen betoltunk az iskolai farsangkor két liter kevertet heten, és akkora igazgatóit kaptam, hogy csak na. de valamilyen szinten jó volt, mert azóta alig iszom, max pár sört havonta és minden rendben az életemben.már elmúltam húsz is jelenleg de arra emlékszem, hogy nem éreztem magam menőnek, inkább szarul voltam és voltunk mert hülyét csináltunk magunkból.
2010. febr. 5. 21:35
 8/12 anonim válasza:
a cigizés tényleg ilyen nagy divat lett fiatal korban! Én 17 éves vagyok és régóta cigizek, eleinte divatból az utóbba 1 évbe meg már rászokásból!
2010. febr. 5. 22:20
 9/12 anonim ***** válasza:

21.30-as

te szerintem már túlzásba esel..simán eljárhatsz bulizni stb.

én sem cigizek de nem néznek ki egyáltalán a társaságból

2010. febr. 5. 22:37
 10/12 anonim ***** válasza:
Az én osztálytársaim közül is sokan cigiztek a középiskolában, bár nem néztek ki azokat, akik nem. És ennek már több, mint tíz éve.
2010. febr. 6. 11:28
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!