Dzson kérdése:
Be kell-e írni a szakmai önéletrajzba az egy évnél rövidebb határozott idejű munkaviszonyt?
Figyelt kérdés
Munkatapasztalat bizonyítása céljából írnám be, de ez komolyan vehető?2015. jan. 8. 13:56
1/4 szántóvető válasza:
semmit sem KELL.de jobb ha beleírod,esetleg részletezed pár mondatban hogy miért nem került sor a hosszabbításra.más a helyzet ha van 15 év tapasztalatod ugyanebben a munkakörben,akkor semmi jelentősége.
2/4 A kérdező kommentje:
Köszönöm, szántóvető! Több évtizedes szakmai tapasztalatom van, de ezen belüli továbblépésre volt alkalmam.
2015. jan. 8. 14:03
3/4 anonim válasza:
Akinek több évtizedes tapasztalata van, miért ilyen bizonytalan?
4/4 A kérdező kommentje:
Régebben, önéletrajz-írás nélkül is könnyen elhelyezkedtem, ismerőseim ajánlásával, de mostanában ezt igénylik a cégek.
Most tanulom, hogyan lehet jó önéletrajzot írni, amihez egész jó tanácsokat kaptam állásközvetítő honlapokon, de az itt beírt kérdésemre nem kaptam választ. Ezért nagyon hálás vagyok az ön válaszának.
2015. jan. 8. 15:34
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!