Mitől lehettet féreg a tusfürdőbe? NEM KAMU!
Figyelt kérdés
Tegnap fürdésnél nyomtam ki a tusfürdöd és kb egy 5 cm-es fehér féreg jött ki belőle.Nagyon megijedtem..vajon hogy kerülhetett bele?2010. febr. 5. 20:34
1/7 anonim válasza:
Gondolom, valahogy a vízvezetékbe bekerült, vagy a tusrózsába nálatok bemászott.. de nem biztos csak tipp remélem segíteni tudtam
2/7 anonim válasza:
ez undorító! a doboz hátulján ott kell lennie az ügyfélszolgálkat számának. jelentsd be.
3/7 anonim válasza:
jaa bocsi, félreolvastam, TUSFÜRDŐBE?? igaza van az előzőnek:jelentsd be! ez tényleg rossz mi van ha itthon is van ilyen, nem gyúnyollak ki,
5/7 A kérdező kommentje:
Köszi a válaszokat!
Felhívom őket..amúgy Rexona vot!
2010. febr. 6. 18:56
7/7 A kérdező kommentje:
Ez nem jött be..ugyanis nincs kutyám.
-.-'
2010. febr. 13. 17:03
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!