Kezdőoldal » Egyéb kérdések » Egyéb kérdések » Hogyan tudom elvégezni az...

Hogyan tudom elvégezni az összes marást, az alkatrész kifogása nélkül CNC marógéppel? Egy műveleti utasítás is kellene mellé!

Figyelt kérdés
[link]

2015. jan. 6. 17:18
 1/9 anonim válasza:
Szerintem mezei háromtengelyes marógéppel ez egy felfogásból kivitelezhetetlen. A három marás három különböző helyzetben van rajta. Esetleg ha a két 15-ös horony belekerül esztergán hajtott szerszámmal amit kétlek akkor a masik nagyobb hornyot bele lehet nyilván egy felfogásból. De mind a hármat egy felfogásból szerintem nem lehet. Ha tévedek akkor javítson ki nyugodtan bárki.
2015. jan. 7. 11:48
 2/9 anonim ***** válasza:
Szerintem osztófej kell hozzá,akkor egy ügyes öreg szaki még hagyományos gépen is megcsinálja.Nem igazán CNC specifikus, nem szeretjük az ilyen melókat.-egy öreg CNC's
2015. jan. 7. 18:32
 3/9 A kérdező kommentje:
Gyártástervet kell készítenem ehhez az alkatrészhez és a tanár akarta mindenképpen, hogy egy befogással legyen megvalósítva.. de osztófejjel és simán 2 befogással tervezem meg, ha tetszik neki, ha nem.
2015. jan. 8. 15:36
 4/9 anonim ***** válasza:
kettes vagyok.minek a két befogás? osztófejjel beforgatod háromszor 90-fokot.
2015. jan. 8. 17:06
 5/9 A kérdező kommentje:
Műveleti utasítást tudnál írni hogyan csináljam? Nincs még akkora szakmai tapasztalatom, hogy ezt tudjam..
2015. jan. 8. 18:49
 6/9 anonim ***** válasza:

Tessék , műveleti utasítás.

1.alkatrészt osztófejbe befog,egyenesre állít, centíroz, átmérőt felez, nullpontokat felvesz.

2.15mm rádiusz központú hornyot elkészít.

3.osztófejet 180 fokban elfordít.

4.a másik 15mm rádiusz központú hornyot elkészít.

5. osztófejet 90 fokban elfordít.

6. 20mm rádiusz központú hornyot elkészít.

2015. jan. 8. 20:32
 7/9 anonim ***** válasza:

folyt.

7.darabot sorjáz

8.MEO-méreteket ellenőriz.

9.felületvédelem, csomagolás.

Persze a valóságban ez úgy néz ki:mar hornyokat készre.

2015. jan. 8. 20:34
 8/9 A kérdező kommentje:
Hálás köszönet!
2015. jan. 8. 23:33
 9/9 anonim válasza:
ez elég gyenge.nem kell ehhez tudomány..Szakmunkás vizsgán mint gépi forgácsoló hasonló munkadarabunk volt..
2015. jan. 29. 00:31

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!