Kivel ragadnál be egy liftben?
Figyelt kérdés
2010. febr. 5. 16:12
21/33 anonim válasza:
16:58
jajj de prűd vagy..amúgy ki beszélt szexről??:)
22/33 anonim válasza:
Prűd neked a jó...
Nektek már mindenki prűd,aki nem kutya? Pff..Azt se tudjátok,mit jelent a szó. Istenem..
Mert,szerinted kártyázásról volt szó? "jajj de prűd vagy". Pff..
24/33 anonim válasza:
17:03 vagyok
igenis tudom mit jelent ez a szó..te meg túl komolyan veszed magad.a válaszolók fantáziájára kiváncsi kérdező,semmi beteges,perverz dolog nincs benne..
Csak poén az egész...
Aki válaszol a kérdésre, az mind ribi és állati ösztönökkel sújtott perverz??nanemár...
én is írtam egy személyt,de ez egyáltalán nem jelenti azt h.helyben leteperném az illetőt...
miért kellett ezen ennyire kiakadni:O
25/33 anonim válasza:
hmm talán egy ismeretlen férfiállattal, kamerákat betakarni, és addig .. amíg bírja a tartókötél .. :D aztán úrinőként kisétálni .. :D
26/33 anonim válasza:
azzal a fiúval akit szeretek :(:(:(:(:(::(((
30/33 anonim válasza:
Szerelmemmel, egy forma1-es pilótával :p XD
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!