Milyen modszerek vannak mell novelesre mutet nelkul! Es mennyi ido mulva fog latszodni az eredmeny? (bunko valaszokat nem kerek! ) 24/L
Levegőt kell pumpálni bele.
Az eredmény azonnal látszódni fog.
Khm...
24 évesen már tudhatnád, hogy csodamódszerek nincsenek. Akkor mindenki lufikat hordana.
Ha a mellizmaidat edzed, az szépen kiemeli a melled, nagyobbnak néz ki tőle. Ezen kívül más - egészséges - módszer NEM LÉTEZIK.
A dmbe lattam valami push up szerumot
Lehet hogy arra valo nem tudom
Azt "imádom", hogy valaki 24 évesen fel tesz egy olyan kérdést, amit előtte már az összes 14 éves kis-csaj feltett, kaptak választ ezret is: igazán természetes módja nincs a mellnövelésnek!
És ezek után oda írja, hogy nem kér bunkó választ...
De hát ilyen hülye és lenyálazott kérdésre nem lehet normális választ írni...
De lehet, miért ne.
Viszont a kérdező nagyokat hallgat... szerintem esze ágában nincs pl. edzeni.
Azt várta, hogy majd kap valami csodakrémet, amitől hipp-hopp, a duplájára dagad a melle.
Műtét nélkül, persze. Meg lehetőleg ingyen, és úgy, hogy 1 percet se kelljen dolgozni vele.
Akkor mi a véleményed az edzésről?
Különösen a kis mellekkel csodát tud művelni... a nagyra nem igazán hat (csak a testépítőknél), de az úgyis nagy magától is.
Az igaz, hogy hónapok kellenek hozzá, és kemény munka.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!