Kezdőoldal » Egyéb kérdések » Egyéb kérdések » 11 napja nem jön meg a bajom!...

11 napja nem jön meg a bajom! Rettentően félek! Mit csináljak?

Figyelt kérdés
Szexuális életet élek,de nem ment el belém csak egyszer de az éppen akkor volt amikor elmúlt a bajom...aznap.Voltam női orvosnál és nem mondott semmit,ami terhességre utalna..lehetséges hogy amikor felnyult akkor nem erezte?Vagy nem latta a ultrahangon?Hasznaltam tampont amikor meg nem jott meg...kerlek segitsetek.

2015. jan. 4. 17:29
 1/9 anonim ***** válasza:
" csak egyszer " - elég az. Teszt?
2015. jan. 4. 17:36
 2/9 A kérdező kommentje:
De nem teljesen belém hanem csak pár csepp és aznap múlt el...az orvos az tényleg nem láthatja?vagy mi van??
2015. jan. 4. 17:38
 3/9 A kérdező kommentje:
Tesztet még nem csinaltam merr azt hittem hogy az orvos eldontotte h nem vagyok terhes
2015. jan. 4. 17:40
 4/9 anonim ***** válasza:
az orvos még nem állapíthatja meg tapintással - vegyél tesztet
2015. jan. 4. 19:24
 5/9 anonim ***** válasza:

"De nem teljesen belém hanem csak pár csepp"

Valóban? Nos, az pontosan azzal a pár cseppel több, mint amennyi mehetett volna.

2015. jan. 4. 19:27
 6/9 gabi880315 válasza:
Az lényegtelen hogy pár csepp az elovaladektol is teherbe lehet esni. Nagymamamnak régen ezert volt régen több abortusza is hiába kivette előtte. Tesztelj
2015. jan. 5. 11:25
 7/9 gabi880315 válasza:
Bocsi a szóismétlésért.
2015. jan. 5. 11:38
 8/9 A kérdező kommentje:
Mára megjött:))
2015. jan. 5. 12:24
 9/9 anonim ***** válasza:
huh, ez jó hír.. Most vésd az eszedbe: MINDIG VÉDEKEZNI KELL, HA NEM AKARSZ GYEREKET ! ! ! ! Tessék gumit venni és mindig használni.
2015. jan. 5. 14:33

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!