Én egy 14 éves fiú vagyok. Most vagyok 167 cm és 52 kg. Apukám 173 cm. Anyum meg 165 cm. Papáim is ilyen 176 körül vannak. De vannak a családba 180-185 ig is. Én még fogok nőni és ha igen mennyit? És körülbelűl mekkora leszek?
Figyelt kérdés
2015. jan. 4. 13:40
1/7 anonim válasza:
Hát, ezt nem lehet tudni, és senki sem tudja megmondani előre. 18 éves korodig még biztosan nőhetsz, talán egy kicsit utána is. De ez nem biztos.
2/7 A kérdező kommentje:
De 178-180 között leszek ? Vagy nagyobb vagy kissebb ettől a mérettől ?
2015. jan. 5. 14:33
3/7 anonim válasza:
Ezt tényleg nem lehet tudni előre. Maradhatsz ennyi is, meg lehetsz 2 méter is. Nyílván a felmenők befolyásolják, hogy mekkora leszel, és legnagyobb valószínűséggel te is hasonló leszel, de nem biztos.
4/7 anonim válasza:
Én ismerek egy gyereket,ő 15 évesen 168 volt,most 18 lesz és 180 vagy több annál.
5/7 A kérdező kommentje:
Akkor 178 lehetek vagy 180 ?
2015. jan. 5. 21:11
6/7 anonim válasza:
Akár,De lehetsz nagyobb is.De lehet,hogy nem nősz tovább,vagy hogy te is csak 173 leszel.Ezt nem tudhatjuk.De a fiúk 14-16 éves koruk közöttt nőnek a legtöbbet.De általában ezután is nőnek.Akár még 24 éves korodig nőhetsz.Szóval,ha most vagy 167,akkor szinte biztos,hogy fogsz még nőni legalább 5 centit,de inkább többet.Lehetsz 185 is.
7/7 A kérdező kommentje:
Köszi a választ.Egyébként mikor a fiúk nagyot nőnek akkor 10-15 cm nőnek abba a két évbe általába ?
2015. jan. 6. 13:15
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!