VrsPeti kérdése:
Segítséget szeretnék kérne egy fogalmazás írásában. Többi lenn!?
Figyelt kérdés
Van egy feladat a suliban. Egy fogalmazást kellene írnom, és mivel elég béna fogalmazásíró vagyok, itt szeretnék segítséget kérni :) Egy olyan táóémában kellene fogalmazásh : Így telt a karácsonyom . Nem fontos a saját karácsonyomat leírni, mert a tanár úgyse tudja milyen volt a karácsonyom xdd Szóval valaki le tudna nekem írni egy kb másfél A/4 egy oldalú fogalmazást!?! Fontos lenne. Értelmes váaszokat előre is kösziiii ;)2015. jan. 3. 21:42
1/2 anonim válasza:
Leírnád ide, hogy milyen volt a karácsonyod? A saját szavaiddal, ahogyan elmesélnéd a haveroknak!
2/2 A kérdező kommentje:
Épp ez az, hogy egy közönséges karácsony kellenek nekem megfogalmazva :D Mert én most nem írhatom le a tanárnak h ittunk meg ittunk a haverokka :D A másik meg hogy meg se tudnám fogalmazni az egésszet, nagyon rossz vagyok nyelvtanból :D
2015. jan. 3. 22:01
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!