Kezdőoldal » Egyéb kérdések » Egyéb kérdések » Egy gépkocsi 200m sugarú...

Egy gépkocsi 200m sugarú útkanyarban 72km/h sebességgel halad. Mekkora a centripetális gyorsulása?

Figyelt kérdés
Könyörgöm...téden állva... megoldás és levezetés...mondanom se kell, hogy fizika és én megint sík hülye vagyok az egészhez. :( >_<
2010. febr. 4. 21:51
 1/5 anonim ***** válasza:
Meg van adva a v meg az r. Szépen kinyitod a fizikakönyvet azt ott lesz benne a képlet... És érdemes elolvasni a leckét is, nem csak az összefüggést, akkor lehet nem leszel sík hülye hozzá...
2010. febr. 4. 22:22
 2/5 anonim ***** válasza:
41%
És úgy látszik ahhoz is sík hülye vagy, hogy rátalálj a neten a megoldásra. Seggedet magad törlöd, vagy ahhoz is segítség kell?
2010. febr. 4. 22:31
 3/5 A kérdező kommentje:
Tudod mit? Kapd be. Véleményem szerint ez az oldal arra való, hogy kérdezzünk. Ha meg nem tudsz normálisan válaszolni, akkor minek poazarolod az idődet? Tartsd magadban. Mert semmi szükség ilyen bunkókra. Segítséget kértem, nem pedig azt, hogy egyesek okoskodni kezdjenek, mert szerintük ők jobbak az átlagnál.
2010. febr. 5. 13:57
 4/5 anonim ***** válasza:
Ezt a szösszenetet egyedül sikerült összehozni, vagy valaki más segítségét is igénybe kellett hozzá venni? És mennyiben vitt közelebb mindez a feladat megoldásához?
2010. febr. 5. 20:00
 5/5 anonim ***** válasza:
xD
2010. febr. 6. 23:36

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!