Segitseget, otletet, tanacsot kernek toletek. Szilveszteri bulin voltam Budapest belvárosában es tancoltam egy lannyal aki nagyon megfogott es szeretnem megtalalni, szerintetek hogyan?
Figyelt kérdés
A Zichy Jenő utca 5 alatt volt a buli, a lany nevet nem tudom, hosszabb barna vagy fekete haja volt, egyik baratnoje rosszul lett es emiatt kellett hazamenniuk, segítettem szegenyket kivinni az utcara, egy masik baratnojenek szoke haja volt. Sajnos csak ennyit tudok, nagyon-nagyon halas lennek ha segitene valaki. Mindez szilveszter éjjelen tortent. A tanácsokat előre is köszönöm. :)2015. jan. 2. 16:40
1/2 anonim válasza:
Ugyen ez van velem is annyi előnnyel h a kereszt nevére emlékszem...de csak arra :D háát sok esélyt nem adok rá ha még a nevét sem tudod :/ talán menj vissza buli helyszínére és ha buli van nézelődjél...hátha sokat jár oda:) jobb tanácsot sztem ne nagyon várj mert konkrétan semmi info a csajról. Azért hajrá:)
2/2 A kérdező kommentje:
Sajnos igazad van, de en azert remenykedek. Köszönöm, sok sikert neked is.
2015. jan. 3. 09:34
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!