Ti mennyit tanultok és milyen tanulók vagytok? Van valamilyen hobbitok? Mennyi szabadidőtök marad?
Amikor még suliba jártam kb. 1-2 órát tanultam naponta átlagosan. 3-4 között mozgott az átlagom. Heti háromszor edzettem, ha jó idő volt kimentem a haverokkal, ha esett, akkor neteztem, zenét hallgattam stb. Olyan típus voltam ,hogy egy percet sem tanultam többet a kelleténél :D.
20F
Én van hogy egy percet se tanulok, a házit is csak a suliban írom meg. De nincsenek nagy gondjaim, 4,7 körül van az átlagom. :) sose tanulok órárol órára. Amiből lesz felelés azt óra előtt átolvasom és elég jó a memóriám Úgyhogy tudom ötösre akár. A nyelvek már órán rámragadnak, matekból meg elég megírnom a házit valamikor a nap folyamán. Vannak órák amiken csak félig figyelek közben házit írok, tanulok. Pl ilyen a biosz kémia hittan... Van hogy a tz tanulást is csak halasztgatom mégis megírom ötösre. A múltkori biológiára hittanon olvastam el azt a 30 oldalt és nekem lett egyedül ötös.
Pedig erős jó suliba járok. Kényelmesebb lenne egyébként otthon megtanulni nem lenne olyan zűrös a napom de szerintem akkor tudok a legjobban tanulni ha sürget az idő, otthon figyelemzavarral küszködök.
Szabadidőm viszont nincs sok a buszozás és a délutáni faktok miatt.
Sportolok heti háromszor járok edzésre. Másik hobbim az olvasás, az alapműveltségem elég jó.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!