Szerintetek akik meghalnak, azok látnak itt minket?
Hát nem tudom, ha valaki meghal meghal ennyi, a teste megmarad lassan az is eltűnik és ennyi, szerintem nincs más.
Persze nem mondom hogy lehetetlen de mindenesetre érdekes és én is elgondolkoztam egyszer ezen.
Igen, igazából nincs rá logikus magyarázat.
Nem vagyok hívő, szóval nem azért van. (én is az első kategóriába tartozom)
Épp ezért, el tudom fogadni, hogy valaki nem hiszi, míg nem tapasztalta.
Sokan nem is mernek beszélni róla, mert
1. elmebetegnek, legalábbis labilis személyiségnek gondolhatják,
2. esetleg azt gondolják mások, hogy hazudozik az illető.
Köszönöm a válaszokat,és azt is h nem lehurrogtatok!Igazából soha nem hittem az ilyesmi dolgokban,eddig!Furának tartom én is ezeket,hogyan történnek olyan dolgok,amit utána nem is tudunk megmagyarázni!
Igaza van abban az egyik hozzászólónak,h ők már magasabb szinten vannak!Pl A barátommal arról beszélgettünk,h hogyan tud vmi leesni magától,illetve ha "Ő" volt,akkor hogyan tudja megmozdítani,és szerinte....halálunk után birtokában leszünk olyan tulajdonságoknak,amit itt pl fel sem tudunk fogni!Pl...gondolati erővel mozgatni tárgyakat!
Másik hozzászóló írta a 40napot,ebben is lehet valami,mert az első hónapban észleltem ezeket....!Mostanában már nem!
Én is elképzelhetetlennek tartom,h utána semmi legyen,csak így nem tünhetünk el...!Amúgy nem feltétlen arra gondoltam,h azért járjanak vissza,h rémisztgessenek,vagy rosszat akarjanak,hanem h így jelezzék...látnak minket,és szeretnek minket!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!