Segit valaki! Szülinapi partyt szertnék 14 leszek és valami party tipett? Szeretnék kérni töletek valami viccesre gondoltam pl: pelusból csokit kinyalni! Xd
Figyelt kérdés
2010. febr. 3. 19:50
1/3 anonim válasza:
szerintem 14évesen ne akarj szülinapi zsúrt.XD az nagyon gáz :D és feltételezem hogy 8.as vagy és az osztálytársaidat szeretnéd elhivni. ha ilyenkor van a szülinapod akkor gondolom fiatalnak számítasz az osztályban.(énisfebruári vagyok)tehát a többiek idősebbek nálad uh foglaltass egy asztalt valami kocsmában. avgy valahol ahol kiszolgálnak alkohollal és ennyi. mostanába ugyis az a menő...:S
2/3 anonim válasza:
szerintem meg inkább nyaljatok kakit pelusból elég alkoholista 13-14 éves van már így is.
3/3 anonim válasza:
Ha jól tudom 14 éveseknek lehet utoljára McDonald's-ban szülinapot rendezni...
Az ebben a korban már vicces! :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!