Minecraft Kliens készítés? (Eclipse) [Többi lent]
Na szóval, ' https://www.youtube.com/watch?v=r_39XR3xZa4'
E szerint a videó szerint megcsináltam mindent, aztán át írogattam, még 1-2 dolgot, mindent megcsináltam, futtattam(Eclipseben), minden jó, hogy tudnám ezt az egészet ki menteni 1 java fajlba, hogy futtatni lehessen..?
Megoldható csak egy kiesgészítőt kell hozzá rendelned az meg az a baj fizetős 400 ft azért leírom ha érdekel csak elkell küldeni és utána kapsz egy kódot amivel eltudod kezdeni a letöltését Küldje el GAME w83ntm erre a számra: 0690648033 és kap egy SMS-t a fizetés megerősítéséről.
SMS ára: 447 Ft Szolgáltató: mopay AG
Kicsit érthetőbben nem lehetne?
''csak elkell küldeni és utána kapsz egy kódot amivel eltudod kezdeni a letöltését,, - A kódot hová kell beírnom? Milyen kiegészítő? Mi a neve? Honnan tudjam, hogy nem kamuzol?
Akkor valami hibát vétettél.
Lefuttattad mindkettő batch fájlt a megfelelő sorrendben?
Ha igen, akkor győződj meg róla, hogy nem egy másik MCP mappában vagy: nézd meg, hogy az src mappában megvannak-e azok a kódok amiket írtál. Ha nincsenek, akkor kutasd fel, hogy hol van az az MCP amit módosítottál.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!