Elfogytak a chemtrailek? Pár napja nem látok,
De én annyiféle különböző összeesküvéselméletet olvastam, egyik nagyobb baromság, mint a másik.
Szeretném hallani a te véleményedet. Komolyan!
Ha felnézek az égre, honnan tudom megállapítani, hogy amit látok az chemtrail vagy csak sima kondenzcsík?
Ó, most már értem.
És mit permeteznek? Butítják az embereket, ugye jól tudom?
A ti környéketeken biztos nagyon gyakran megfordulnak!
Az, hogy milyen csík marad a repülőgép után, nagyban befolyásolja az adott terület hőmérséklete, és időjárási viszonyai, légnyomás, páratartalom, szélerősség, domborzati viszonyok, stb... amik eleve alakítják az időjárást.
Az, hogy ki milyen elméletekben hisz, szintén befolyásolja az iskolai végzettség, intelligencia, befolyásolhatóság, stb..., de chemtrail attól még nem létezik. Vagy aki az embereket permetezi talán nem ugyanazt a levegőt szívja a Földön? Pár nap/hét után Csernobil és Fukusima mérgező anyagai is szétterültek a bolygón, aki így akar embert ölni az magát is megöli, már csak ezért is ordas nagy baromság.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!