Kezdőoldal » Egyéb kérdések » Egyéb kérdések » Elfogytak a chemtrailek? Pár...

Elfogytak a chemtrailek? Pár napja nem látok,

Figyelt kérdés
És még az ég is szép kék.
2014. dec. 27. 12:50
1 2
 1/13 anonim ***** válasza:
Száraz légrétegben nem tud kicsapódni a vízgőz, ezért felhőtlen az ég is, és ezért nem látszik a kondenzcsík sem (ami lényegében felhő).
2014. dec. 27. 12:55
 2/13 A kérdező kommentje:
Mondjuk kondenzcsíkot azt láttam. Ettől még lehet az van amit te mondasz.
2014. dec. 27. 13:03
 3/13 anonim ***** válasza:
És mégis szerinted a "chemtrail" miben különbözik egy kondenzcsíktól? Világosíts fel, őszintén kíváncsi vagyok!
2014. dec. 27. 13:25
 4/13 A kérdező kommentje:
Imádom mikor egy kérdés minderől szól csak a kérdésről nem. Menj és világosítsd fel magad. Ma már nem nehéz.
2014. dec. 27. 16:58
 5/13 anonim ***** válasza:

De én annyiféle különböző összeesküvéselméletet olvastam, egyik nagyobb baromság, mint a másik.

Szeretném hallani a te véleményedet. Komolyan!

Ha felnézek az égre, honnan tudom megállapítani, hogy amit látok az chemtrail vagy csak sima kondenzcsík?

2014. dec. 27. 17:19
 6/13 A kérdező kommentje:

[link]

Kondenz az rövid, vékony, és hamar eltűnik, a gépnek a 10-20szorosa max,

Chem az vastag és ott marad jó sokáig. Szutykos időben ha valahol felszakadozna a felhőzet, oda gyorsan behúznak egyet.

[link]

2014. dec. 27. 17:37
 7/13 anonim ***** válasza:

Ó, most már értem.

És mit permeteznek? Butítják az embereket, ugye jól tudom?

A ti környéketeken biztos nagyon gyakran megfordulnak!

2014. dec. 27. 17:49
 8/13 anonim ***** válasza:

Az, hogy milyen csík marad a repülőgép után, nagyban befolyásolja az adott terület hőmérséklete, és időjárási viszonyai, légnyomás, páratartalom, szélerősség, domborzati viszonyok, stb... amik eleve alakítják az időjárást.

Az, hogy ki milyen elméletekben hisz, szintén befolyásolja az iskolai végzettség, intelligencia, befolyásolhatóság, stb..., de chemtrail attól még nem létezik. Vagy aki az embereket permetezi talán nem ugyanazt a levegőt szívja a Földön? Pár nap/hét után Csernobil és Fukusima mérgező anyagai is szétterültek a bolygón, aki így akar embert ölni az magát is megöli, már csak ezért is ordas nagy baromság.

2014. dec. 27. 18:08
 9/13 A kérdező kommentje:
Ha ekkora tahó vagy minek kérdezed? Nincs jobb dolgod?
2014. dec. 27. 18:09
 10/13 A kérdező kommentje:
2014. dec. 27. 19:26
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!