Bárki bármit mond nevetek.Legyen az akármilyen rossz dolog.És ez néha elég kínosan jön ki.Azt hiszik azért nevetek mer örülök annak hogy rossz dolog történt.Esetleg valami tipp?
barátnőm is sok mindenene nevet de nem ilyen mennyiségben, szerintem gyakorolj otthon egy kis önkontrollt, egy szóval próbáld meg szabályozni, hogy mikor esedékes a nevetés és mikor nem ha nem akkor erősen szorítsd össze a fogaidat (majd csak megszokod), de ha ez sem jön be...nem tom mit lehetne veled csinálni...
2010. febr. 3. 16:07
12/21 anonim válasza:
Második vagyok: És ha valaki mindenen nevet, abban mi a rossz? Főleg ha vegyül mondjuk egy megfelelő fizikummal, és pár haverral? Valaki úgy fogja fel az életet, hogy csak egy van belőle, és nem akarja végig világfájdalmaskodva leélni azt. Így szerintem az a szánalmas, elb*szott sz*r, aki nem nevet. ^^
Laugh for President. =D
2010. febr. 3. 16:08
13/21 anonim válasza:
Ez általában akkor szokott lenni amikor te magad sem tudod mit kéne tenned. Erre van is egy történetem : Még a tanárom mesélte ezzel kapcsolatban, hogy volt egy nyomozó nőci és reggel olyan 8 órakor már ki hívták egy épületbe ahol gyilkosság történt.Egy hulla volt felakasztva és ezen a nőci csak elkezdett nevetni. Elég hülyén jött ki, nagyon néztek rá.
2010. febr. 3. 16:08
14/21 anonim válasza:
Okozz magadnak fájdalmat ilyenkor! Vájd a körmödet erősen a tenyeredbe, tűt inkább ne tarts magadnál...:)
2010. febr. 3. 16:19
15/21 anonim válasza:
hát én is röhögök mindenen. :D persze ilyen hullás gyilkosságos meg mittom én, szomorú témákon nem. De pl, ma azon röhögtem hatalmasat, hogy az egyik osztálytársam magára zárta a wc-t, ki akarta nyitni, erre leomlott a csempe a mosdóban :D
2010. febr. 3. 16:20
16/21 anonim válasza:
Nem kéne ennyit inni :P
2010. febr. 3. 16:25
17/21 anonim válasza:
Ez velünk is (nem skizo avagyok, az osztályomra gondolok) szokott így lenni, de csak a sokadik órákban. De ha veled mondjuk nem akkor van, attól meg lehet az, hogy így adod le a feszültséget. Nem feltétlenül tudatosan, csak nincs semmi, és valahogy ki kell engedned a gőzt. Szerintem ez nem baj.
2010. febr. 3. 17:35
18/21 A kérdező kommentje:
Köszi a sok választ
2010. febr. 3. 17:51
19/21 anonim válasza:
szia !
ugyanezzel a problémával küzdök sajnos :S
mindenen de mindenen nevetek és ez nagyon rossz hiszen rengeteg olyan dolgon is amin bűn nevetni (nagyon nem szabadna) ám sajnos ezt nem tudom szabályozni.nevetnem kell néha nagyon szomorú dolgokon is .....:S régen ilyenen nem is jutott volna eszembe nevetni azonban most......sajnos bármin tudok bármin:Smondjuk régen elég bunkó voltam de ez most már egyántalán nem mondható el rólam azt hiszem ( ezt az egyet leszámítva ) nem tudom miért van ez de a válaszra én is kíváncsi lennék
csak annyit tudok mondani hogy azt hiszem ez normális dolog hiszen a barátnőimmel is ugyanez a helyzet
próbáld meg elfelejteni tudom nagyon nehz...de nem tehetünk mást meglátod idővel elhagyjuk ezt a "viselkedést"ez amolyan kor velejárója :)hidd el nekem :)
2010. febr. 23. 13:41
20/21 anonim válasza:
Sziasztok, valali akinek ugyanez volt az vegul talalt ra megoldast? Ugyanez van velem is es akarmennyire nem akarok mosolygok/nevetek ha valami rossz tortenik, nem egyszer volt hogy a baratnom sirt valami miatt es vigasztaltam viszont melle nem birtam ki mosolygas es nevetes nélkül, terneszetesen probaltam ugy beallitani hogy probalom felviditani de nagyon gaz volt.. Es mar 3eve probalom "lekuzdeni" de az esetek 80%ban nem jon ossze..
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!