Kezdőoldal » Egyéb kérdések » Egyéb kérdések » Mit csináljak hogy ne vegye...

Mit csináljak hogy ne vegye észre hogy állandóan őt nézem?

Figyelt kérdés
Az a helyzet,hogy van egy fiú az osztályban tetszek neki állítólag de ő is tetszik nekem,bár az utolsó napokban össze vesztem vele és nem beszélünk egymással lassan 4 napja és órán mindig megérzem h engem néz mikor hátra nézek tényleg úgy van engem néz,de ilyenkor mindig elkövetem azt a hibát,hogy nagyon sokszor fordulok hátra megnézni,hogy mindig néz-e engem.. hogy csináljam,hogy ne legyen feltűnő számára,hogy direkt fordulok hátra...???
2010. febr. 3. 15:44
 1/2 anonim válasza:
Először is egy jó tanács békülj ki vele, és mond meg neki mit érzel...de ha nem jön össze akkor ejtsd le a ceruádat, a radírodat amiért lekell hajolni és meg tudsz fordúlni. Vagy ülj a fiú mögé, ez a legegyszerűbb:D
2010. febr. 3. 15:54
 2/2 anonim ***** válasza:
tükör:) tedd magad elé, és fordítsd úgy hogy lásd a srácot, de ő ne lássa a tükröt. :)
2010. febr. 3. 15:54

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!