Hogy tudok képet így kivágni? SÜRGŐS!
Van két képem, az egyiken egy kamion oldala van a másikon pedig egy oroszlán. Ugy szeretném összeraklni a kettőt hogy az oroszlán rámenjen a kamion oldalára. hiába szabad kijelöléssel csinálom nem tudom ugy atmásolni hogy ne legyen háttere. mármint nekem igy sikerül: [link]
A fekete háttér nélkül átlátszóba.
Azt szeretném hogy a kamion oldalán még tudjam alakítani a méretét (mert az ajtó kilincs és a felirat közé menne)
de átlátszó háttérrel csak az oroszlánt nem tudom kivágni. valaki segitsen ez sürgös lenne, irjátok le légyszi a folyamatot ha esetleg van rá mód. :)
nem csak paint-be csináltam.. de már nem tudtam mit kitalálni.
photoshop-on kivül valami mód? :/
Photoshop, vagy GIMP.
Olyan képszerkesztő kell, ami támogatja a layereket (rétegeket), különben nem fogod tudni megcsinálni. Sajna a Paint semelyik Windowsban nem ilyen fejlett.
a GIMP megvan, de nem tudom használni.. :/ azon próbálkozok most.
Esetleg a folyamatot le tudod írni?
Töltsd be az oroszlános képet. Jelöld ki az alakját valamelyik kijelölő eszközzel, (világító varázspálca, lasszó, stb.). Ha megvan válts a mozgatóeszközre. CTRL+C (másolás), és illeszd át a kamionos képre. Ott elméletileg már nyilakkal tudod mozgatni.
Ha valami nem klappolna a leírással, akkor bocsi, mert én PS-t használok, és nem is tudom melyik verziójú GIMP van meg neked, és ugye ott is sok minden változik a verziók között. Sok sikert.
Vagy esetleg nézz meg a Youtube-on egy tutorialt:
"GIMP pontos kijelölés".
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!