Kezdőoldal » Egyéb kérdések » Egyéb kérdések » Hogy tudok képet így kivágni?...

MeLittaa kérdése:

Hogy tudok képet így kivágni? SÜRGŐS!

Figyelt kérdés

Van két képem, az egyiken egy kamion oldala van a másikon pedig egy oroszlán. Ugy szeretném összeraklni a kettőt hogy az oroszlán rámenjen a kamion oldalára. hiába szabad kijelöléssel csinálom nem tudom ugy atmásolni hogy ne legyen háttere. mármint nekem igy sikerül: [link]

A fekete háttér nélkül átlátszóba.

Azt szeretném hogy a kamion oldalán még tudjam alakítani a méretét (mert az ajtó kilincs és a felirat közé menne)

de átlátszó háttérrel csak az oroszlánt nem tudom kivágni. valaki segitsen ez sürgös lenne, irjátok le légyszi a folyamatot ha esetleg van rá mód. :)

#kép #szerkesztés #kamion #oroszlán #vágás #másolás #kivágág #kétkép #kamion matrica
2014. dec. 25. 18:54
 1/5 anonim válasza:
Paintet felejtsd el, 6 éves koromba még viccs volt, már nem az. Photoshop.
2014. dec. 25. 19:03
 2/5 A kérdező kommentje:

nem csak paint-be csináltam.. de már nem tudtam mit kitalálni.

photoshop-on kivül valami mód? :/

2014. dec. 25. 19:23
 3/5 anonim ***** válasza:

Photoshop, vagy GIMP.

Olyan képszerkesztő kell, ami támogatja a layereket (rétegeket), különben nem fogod tudni megcsinálni. Sajna a Paint semelyik Windowsban nem ilyen fejlett.

2014. dec. 25. 21:26
 4/5 A kérdező kommentje:

a GIMP megvan, de nem tudom használni.. :/ azon próbálkozok most.

Esetleg a folyamatot le tudod írni?

2014. dec. 26. 11:38
 5/5 anonim ***** válasza:

Töltsd be az oroszlános képet. Jelöld ki az alakját valamelyik kijelölő eszközzel, (világító varázspálca, lasszó, stb.). Ha megvan válts a mozgatóeszközre. CTRL+C (másolás), és illeszd át a kamionos képre. Ott elméletileg már nyilakkal tudod mozgatni.

Ha valami nem klappolna a leírással, akkor bocsi, mert én PS-t használok, és nem is tudom melyik verziójú GIMP van meg neked, és ugye ott is sok minden változik a verziók között. Sok sikert.

Vagy esetleg nézz meg a Youtube-on egy tutorialt:

"GIMP pontos kijelölés".

2014. dec. 26. 12:58

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!