Kezdőoldal » Egyéb kérdések » Egyéb kérdések » Mi vicces abban, ha más...

Mi vicces abban, ha más mondjuk elesik, vagy valamit elb*sz? Vannak ilyen műsorok, amikben mások bakijain lehet nevetni - ez tényleg vicces?

Figyelt kérdés

Én inkább átérzem és szörnyülködök...

Én tényleg nem értem. Elmondaná valaki mit érez ilyenkor ha nevetnie kell? Hiszen vele is tutira meg fog egyszer esni pont úgy a dolog...

Más is van így mint én?

2010. febr. 3. 14:44
 1/3 anonim ***** válasza:

Szia!

Szerintem ez úgy van, hogy kicsit komolyan veszed. Mondjuk én sem tudok nevetni az ilyen videókon, de ha például futok és elesek a saját lábamban, akkor nagyon nevetek. :D Elég béna vagyok, szóval ez rendszeresen megtörténik. Neki megyek dolgoknak, én ezt valami koordinációs hibának tekintem, mert nem tudok nem neki menni :D Szóval néha muszáj nevetnem, de ha látom, hogy nagyon csúnyán elesett valaki, vérzik mindene, akkor nem nevetek. Ha a saját lábában esik el, akkor igen, mert vicces, hogy mennyire ügyetlen, de persze segítek felállni :D

2010. febr. 3. 14:53
 2/3 anonim ***** válasza:
Szerintem pont azért vicces, mert nem megrendezett, nem mű, hanem az élet produkálja. Egyébként is mért ne nevetnénk másokon, hasonló helyzetben rajtunk is nevetnek, teljesen korrekt a dolog, semmi személyes:)
2010. febr. 3. 14:57
 3/3 A kérdező kommentje:

Hát, érdekes. Lehet, más emberek között mozgunk... Az én ismerőseim nem nevettek még ki, pedig én is béna vagyok - és én sem nevetem ki őket. Ha esetleg olyan a szitu, egy egy mosoly persze megvan, illetve magamon én is tudok nevetni, de másokon nem.

De más nevetett már ki, de az is csak valami havernak mondható illető volt.

2010. febr. 3. 21:45

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!