Mi vicces abban, ha más mondjuk elesik, vagy valamit elb*sz? Vannak ilyen műsorok, amikben mások bakijain lehet nevetni - ez tényleg vicces?
Én inkább átérzem és szörnyülködök...
Én tényleg nem értem. Elmondaná valaki mit érez ilyenkor ha nevetnie kell? Hiszen vele is tutira meg fog egyszer esni pont úgy a dolog...
Más is van így mint én?
Szia!
Szerintem ez úgy van, hogy kicsit komolyan veszed. Mondjuk én sem tudok nevetni az ilyen videókon, de ha például futok és elesek a saját lábamban, akkor nagyon nevetek. :D Elég béna vagyok, szóval ez rendszeresen megtörténik. Neki megyek dolgoknak, én ezt valami koordinációs hibának tekintem, mert nem tudok nem neki menni :D Szóval néha muszáj nevetnem, de ha látom, hogy nagyon csúnyán elesett valaki, vérzik mindene, akkor nem nevetek. Ha a saját lábában esik el, akkor igen, mert vicces, hogy mennyire ügyetlen, de persze segítek felállni :D
Hát, érdekes. Lehet, más emberek között mozgunk... Az én ismerőseim nem nevettek még ki, pedig én is béna vagyok - és én sem nevetem ki őket. Ha esetleg olyan a szitu, egy egy mosoly persze megvan, illetve magamon én is tudok nevetni, de másokon nem.
De más nevetett már ki, de az is csak valami havernak mondható illető volt.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!