Mr.dynamite kérdése:
Hogy tudom meg nézni hogy az aku rossz? Vagy van olyan be álitás ahol ki lehet kapcsolni az akumlátort?
Figyelt kérdés
Nem régiben kaptam egy Dell LATITUDE D800 laptopot amikor elöször raktam fel töltöre azt jelezte ki hogy tölt (fel volt tölte) ki huztam a töltöt és ki kapcsolt2014. dec. 24. 20:14
1/1 anonim válasza:
Nem túl kellemes azért, ha egy mondatban a szavak száma nagyjából egyenlő a helyesírási hibáid számával.
Helyesírási hibáid száma: 16
Egyébként csak logika kéne hozzá: ha kihúzod a laptopból a dugót, és benne van az aksi, és mégis kikapcsol, akkor egyértelmű, hogy rossz az aksi.
Az aksit úgy tudod kikapcsolni, hogy kiveszed a laptopból.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!