Mit csináljak ha nagyon depressziós vagyok, ha élni sincs kedvem?
22 éves lány vagyok.
-Nincs munkám, naponta kb 2-3 önéletrajzot is küldök, keresem a munkát de nem kellek sehova.
-Itthon minden nap egyedül vagyok a házban reggeltől estig. Délelőtt 1 óra alatt kitakarítok minden nap.
-Nincsenek barátaim, eljárni sem tudok sehova senkivel.
-A barátom is reggeltől estig dolgozik hétfőtől vasárnapig. csak este találkozunk. de most nagyon sokat veszekedünk. úgy érzem lassan a kapcsolatunknak is vége.
minden nap valami nyomasztó érzést érzek a mellkasomban, rossz érzés. kb sírni tudnék minden nap.
emberek között szeretnék lenni és beszélgetni, de én nem vagyok olyan, hogy csak úgy leszólítok valakit az utcán.
mit kezdhetnék magammal?
Egyél étcsokit! :) Az segít picit.
A munka miatt ne aggódj! Úgy is fel fognak venni valahova. Ilyenkor évzáráskor nem nagyon vesznek fel embereket sehova, de januárban beindulnak majd a dolgok.
A barátoddal meg sokat kell hancúrozni minden nap. Javít a közérzeteden és a kapcsolatot is segít rendben tartani.
Ha meg unatkozol, találj valami hobbit! Én ilyen időszakomban otthon dolgozgattam ezen-azon. Tudod, kreatív hobbik... Megkerestem néhány régebbi barátomat, akikkel rég nem beszéltem. Volt, akivel programot is tudtam szervezni.
Csak kitartás! Idővel beindulnak a dolgok. Aztán majd a sok szabadidőt sírod vissza. :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!