Van itt olyan nő, aki szereti ezeket a zenekarokat:Wintersun, Ensiferum, Amon Amarth, Kalmah, és még a népzenét is szereti?
Figyelt kérdés
2014. dec. 21. 21:59
11/26 anonim válasza:
Valoban kilog a sorbol es nem garantalom hogy tetszeni fog, de szerintem hallgass bele a to hell and back-be vagy a primo victoria-ba
12/26 A kérdező kommentje:
Nagyon tetszett a to hell and back!A téma is jó választás.
Nem tudom,mennyire ismered az eluveitie-t,szerintem elég kevés igazán jó számuk van,de most találtam egyet a Sabaton hallgatása közben:The call of the mountains.Talán neked is tetszene,nem tudom.
2015. jan. 12. 22:23
13/26 anonim válasza:
Na orulok!:) Igen Eluveitie-tol az az egyik kedvenc szamom
14/26 A kérdező kommentje:
Nektart esetleg nem ismered?Régi zenekar,de az iron maiden is feldolgozta az egyik számukat.Van egy nagyon érdekes(és nagyon hosszú!)számuk,az a tab in the ocean.A lemez címe is ez.Én a Filecatch-ről töltöttem le.Az israbox.net-ről is letölthető.Szerintem nagyon izgalmas zene!
2015. jan. 13. 22:09
15/26 A kérdező kommentje:
Kíváncsi lennék a véleményedre:)
2015. jan. 13. 22:12
16/26 anonim válasza:
Kicsit meglepodtem hogy nem metalt kuldesz,de nagyon szep ez a szam,megvan a feelingje! Belehalgattam meg Iron Maidennek a King of Twilight coverjebe, arra gondoltal?
17/26 A kérdező kommentje:
Nem,én a tab in the ocean-re gondoltam.Legalább negyedórás szám.A youtube-on szerintem nincs rajta.Letölteni tudsz lemezeket?
2015. jan. 14. 21:51
18/26 A kérdező kommentje:
Sajnos kicsit félreérthetően fogalmaztam,nem kellett volna az iron maiden-t belevenni a témába.Nem cover számra gondoltam.
2015. jan. 14. 21:58
19/26 A kérdező kommentje:
Tényleg,te milyen van?Hogy el tudjalak képzelni,legalább nagyjából:)Én budapesti vagyok,és 39 éves.
2015. jan. 14. 22:05
20/26 anonim válasza:
Ugy ertem, hogy a Tab in the Ocean a nagyon szep (fent van youtube-on: https://www.youtube.com/watch?v=oCa4BVZIME4), de azon kivul meg a King of Twilight-ba is belehalgattam.
23 eves vagyok es jelenleg Amerikaban elek, nem ismerkedes celjabol kommenteltem, csak orultem, hogy vannak jo zenei izlessel rendelkezok is:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!