Rendeltetek telefont az etotalk-ròl?
Figyelt kérdés
Az lenne a kèrdèsem kell e vámot fizetni,ès vannak hàtulütői,pèldàul nem magyar nyelvű a menü,vagy ha selejtet küldenek mennyi idő amig kicserèlik,ès egyàltalàn mennyi idő alatt hozzàk ki?lenovot szeretnèk rendelni.Mit gondoltok ròla?mennyivel kell többet fizetni mint az ott kiírt àr kiszàllitàssal?2014. dec. 21. 09:47
1/1 anonim válasza:
Igen és soha többet!!!
Rendeltem egy lenovo telefont 99 dollárért mire ideért 51000 Ft lett a vége vámmal együtt.1 napig működött kínai gagyi visszaküldtem hogy javítsák meg de persze előtte 30 email-ben kellett bizonyítanom plusz videóban hogy tényleg nem működik.Visszaküldtem valami kínai társasház címére és küldtek egy 50 dolláros számlát hogy ennyi lesz a javítás "pedig annyire hirdetik a teljes körű garanciát" + szálítás + és újra a vám.
Szóval ha teheted Ne!
Remélem segítettem!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!