Mit csináljak, hogy kisebbnek tűnjön a mellem?
Figyelt kérdés
14 éves vagyok, 106-107 cm a mellkörméretem, általában sportmelltartót hordok, de még így is egyre több embernek tűnik fel. Ez kezd iszonyúan idegesíteni :/ Mit tehetnék?2014. dec. 20. 21:11
1/9 anonim válasza:
Le tudod szorítani, csak azzal árthatsz is nekik...
Szokj hozzá - ez a legokosabb amit tehetsz!
3/9 anonim válasza:
Örülj neki, hogy ilyen nagyok! A fiúk imádni fogják!
4/9 anonim válasza:
Én képzett sámán vagyok, kézrátétellel tudok mellet kisebbíteni.
5/9 anonim válasza:
A középkorban ólomlapokkal szorították le a "sátánivadékokat".
Te ennél már okosabb is lehetsz.
6/9 anonim válasza:
Ha sötètebb felsőt veszel fel vagy világosabbat alulra akkor kissebbnek tünik majd. Vagy hosszant csikosat. Ne nagyon kivágottat felülre szóval kis dekoltázs. Vagy tereld el a szemeket más testrèszekre amikre büszke vagy. Pl. kar, vagy váll. Ha helyes az arcod akkor arra tereld a pillantásokat apró praktikákkal pl húzd ki egy kicsit a szemed..stb. Van egy munkatársam aki vèkony sálat vett fel ìgy nem tünt fel a melle ami neki sem kicsi. Remèlem segìtettem. Amúgy ne akard nagyon eltakarni magad inkább fogadd el amijen vagy. Hiszen önmagaddal kell èlned ès nem bújhatsz más bőrèbe.
7/9 A kérdező kommentje:
köszönöm a válaszokat, a 4.-re nem tudok mit mondani...
2014. dec. 20. 22:21
8/9 anonim válasza:
Csak egy egyszerű igent kell. ;)
9/9 anonim válasza:
Miért akarod eltakarni őket? Hogy kevésbé néz ki jól? Egy mell minél nagyobb, annál gyönyörűbb.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!