Kezdőoldal » Egyéb kérdések » Egyéb kérdések » 9. -Es gimnazista vagyok. Meg...

9. -Es gimnazista vagyok. Meg golyanapon beleestem abba a fiuba aki napmint nap megcsokol. Nem kerdezte meg, hogy jarunk-e, de mar mondta, hogy szeret. Van egy olyan erzesem, hogy meg mindig szereti a volt baratnojet. Mit tegyek?!

Figyelt kérdés
A multkor amikor setaltunk le az allomasra, akkor elkezdett enekelni egy Tankcsapda szamot.. es egyszer csak abba hagyta es bekonnyezett. Tudtam, hogy a volt baratnojere gondol, mert o szereti a tcs-d. (Utana neztem facebookon). Nem szoltam semmit se, inkabb setaltam csendben tovabb. Ez utan megkert , hogy uljek az olebe, es meg mondta is, hogy nagyon szep.vagyok, meg mondta, hogy szeret, raadasul meg karacsonyi ajandekot is kaptam tole. Azt mondja szeret. El is hiszem meg nem is.. Mit tegyek??????!!

2014. dec. 20. 18:20
1 2
 11/11 A kérdező kommentje:
Igazatok volt!! Hiaba ,hogy helyes, de csak jatszott velem. Hozzam se szolt, nem is irt, elvileg le akart szoptatni... es 2 emberen keresztul jutott el hozzam.. aztan meg hagytam a p****ba.. bocsanat . De ha csak eszembe jut vagy meglatom, belem jon a duh..
2015. jan. 26. 18:18
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!