Jósolna nekem valaki online GyakoriKérdesek módra valamit? Megköszönném!
Figyelt kérdés
Nem tudom, hogyan is megy ez pontosan. Ismieim ide küldtek, azt mondták itten mindenre kérdésemre választ kapok.
Csók!:)
2010. febr. 2. 14:07
11/16 A kérdező kommentje:
Az Ezotéria kategóriára akkor meg még meddig kell várnom?! Kitartás...Könnyű azt mondani!
2010. febr. 2. 14:37
12/16 anonim válasza:
Ez már ebben a kategóriában hal meg :D
13/16 anonim válasza:
Lesz ezotéria kategória? Én írtam, hogy legyen művészetek is, de nem akarnak adni, esetleg hobbit.
A jóslatom:
Hosszú bodog életed lesz, de vigyázz ne légy túl hiszékeny, mert nagyon meg fogod bánni, akár anyagi szempontból is.
14/16 A kérdező kommentje:
Ó, köszönöm!:)
Most akkor mégis milyen kategóriában fogok meghalni?!
2010. febr. 2. 15:11
15/16 A kérdező kommentje:
Most már KOMOLY válaszokat várok!! :)
2010. febr. 2. 15:13
16/16 anonim válasza:
Én megérzek nagyon sok dolgot előre,amik velem vagy azokkal történik akiket ismerek..Ha ismernélek tudnék biztosat is mondani,akár.:) Így sajnos szerintem senki nem fog tudni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!