Kezdőoldal » Egyéb kérdések » Egyéb kérdések » Ebay rendelesnel miert van...

Ebay rendelesnel miert van plusz koltseg?

Figyelt kérdés
Ha rendelek valamit miert von le pluszban 247 ft-ot a ruha aran felul? Mit csinalok rosszul?
2014. dec. 17. 23:23
 1/4 anonim ***** válasza:
39%
Elado helyetol fugghet esetleg, vagy AFA, szallitasi koltseg, ilyesmi? A szamlan koteles feltuntetni az elado, hogy mire vonta le. Ha kulfoldi valutaval fizetsz, lehet atvaltasi koltseg?
2014. dec. 18. 01:53
 2/4 anonim ***** válasza:

Tessek megkerdezni a bankot.

vagy elolvasni a gulgi bacsi altal mutatott "ebay hasznalat" keresi talalatokat es megtanulod hogy kell hasznalni es talan a titokra is feny derul!

2014. dec. 19. 19:18
 3/4 A kérdező kommentje:
Kedves utolso! Elolvastam :) De koszonom szepen a segitsegedet,tovabbi szep napot es jo unnepi keszulodest kivanok Neked !
2014. dec. 21. 04:28
 4/4 anonim ***** válasza:

Koszonom szepen... de a bankot miert nem kerdezed meg? Felsz felhivni oket?

8 eve eBayezek, tobb mint 200 termeket vettem es legalabb egy tucatot el is adtam. Nem viccbol irtam amit irtam, de te lehet hogy komolytalannak gondoltad. Nekem soha nem vontak le egy fillerrel sem tobbet, mint amennyit az oldal kiirt, mielott a "pay now" gombra kattintottam volna!

2014. dec. 21. 08:11

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!