Hogy tanulhatnék meg gózni?
Én a netről tanulgattam meg gózni. A játék szabályai nem annyira bonyolultak, de tényleg sok idő kell belerázódni. Kicsit olyan ez, mint az autóvezetés. Azt nem bonyolult megérteni, hogy mire jó a gázpedál, a fék, a kuplung, meg a sebváltó, de úgy megtanulni magabiztosan vezetni, ahhoz idő kell. Utána meg egy életen át lehet fejlődni, ha akarsz, akár a Forma 1-es bajnoki címig.
Én innen indultam el anno:
Aztán itt lehet folytatni:
(Gó feladványok. Rengeteget lehet belőlük tanulni.)
(Egy kezdésnek jó online gó játékoldal. Sok problémája van ellenére egy jópofa, szerethető oldal.)
(Na ez már egy komolyabb lépcsőfok.)
(Ez is jó kis oldal, sok érdekességgel.)
(Ez meg egy japán anime. Nem rajongok az anime műfajért, de ezt kötelező megnézni. :-) Egész korrekt, rengeteget lehet belőle tanulni a gó hátteréről, a profi góéletről, a gó történelméről, és legfőképpen az egész játék ízéről.)
Most ennyi jut eszembe hirtelen. Ha további kérdésed van, szívesen válaszolok, ha tudok. Érdemes belevágni. Ha nem a te játékod, akkor arra úgyis rájössz. Viszont ha a te játékod, akkor nem lesz annyira nehéz elindulni és haladni, mint amennyire elsőnek tűnik.
Ha az interaktív út a góhoz oldallal problémád lenne a java miatt, akkor itt egy angol, flash változat:
Köszönöm a választ, akkor neki is fogok állni átböngészni az oldalakat.
Valójában pont a Hikaru no go miatt tetszett meg a játék :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!