Auchan bizalomkártya? (többi lent)
Most olvastuk a párommal az újságukban, hogy lehet igényelni egy ilyen kártyát (plusz társkártya). Engem az érdekelne, hogy ez ugyanazon elv alapján működik, mint pl. a Tesconál a klubkártya? Hogy vásárlás után pontokat kapok és le is tudom vásárolni? Mert van az Auchan-nek egy másik kártyája de az hitelkártya elven működik.
Illetve az lenne még a kérdésem, hogy a pontgyűjtés dec. 31-ig van, utána már nem lehet pontokat gyűjteni?
Köszönöm a válaszokat előre is!
kicsit hadd dühöngjek itt, ha már témába vágó:
tele van a t*köm az auchan bizalomkártyával, nem tudom, másoknak hogy működik!?
tescos, pennys egy egyszerű regisztráció után évek óta működik rendesen, semmi gond. az auchanosra hosszas használat után egyszercsak kitalálták, hogy nem aktív. emailcím, regisztráció, mittudomén. aktiváltuk, jöttek az emailek, ajánlatok, mittudoménmik. most egyszercsak megint nem aktív, nem jár a kedvezmény, mi vagyunk a hülyék, miért nem aktiváltuk!? oké, megpróbálok bejelentkezni: nincs is ilyen profil. újat hozok létre: új kártyaszámot ad, sehol se lehet a régit beállítani. f*sza...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!