Kezdőoldal » Egyéb kérdések » Egyéb kérdések » Auchan bizalomkártya? (többi...

Auchan bizalomkártya? (többi lent)

Figyelt kérdés

Most olvastuk a párommal az újságukban, hogy lehet igényelni egy ilyen kártyát (plusz társkártya). Engem az érdekelne, hogy ez ugyanazon elv alapján működik, mint pl. a Tesconál a klubkártya? Hogy vásárlás után pontokat kapok és le is tudom vásárolni? Mert van az Auchan-nek egy másik kártyája de az hitelkártya elven működik.

Illetve az lenne még a kérdésem, hogy a pontgyűjtés dec. 31-ig van, utána már nem lehet pontokat gyűjteni?

Köszönöm a válaszokat előre is!

2014. dec. 15. 08:12
 1/6 anonim válasza:
Van az Auchan kártya, az a hitelkártya. Van a bizalomkártya vagy pontgyűjtő más néven, amire a vásárlás után járnak a pontok. Anno, még mikor Cora volt, volt a Corás bizalomkártya..nah, azt lehet használni december 31-ig, utána megszűnik, de ugye már le lehet váltani Auchanosra. Bizonyos termékekre jár, amiket az újságban vagy a honlapon lehet megnézni és már állítólag újra 1000 forintonként is jár 10 pont. Remélem tudtam segíteni. :)
2014. dec. 16. 15:54
 2/6 A kérdező kommentje:
Sokat segítettél! Köszönöm szépen a válaszod! :) (ment a zöld kéz is)
2014. dec. 16. 16:25
 3/6 anonim válasza:
A bizalomkártyára mindig gyűjthető a pont ,lejárata nincs és átvihető a másik évre is. Ez a jó benne
2016. aug. 16. 00:05
 4/6 A kérdező kommentje:
Köszi a válaszod! :)
2016. nov. 3. 13:55
 5/6 anonim válasza:

kicsit hadd dühöngjek itt, ha már témába vágó:

tele van a t*köm az auchan bizalomkártyával, nem tudom, másoknak hogy működik!?

tescos, pennys egy egyszerű regisztráció után évek óta működik rendesen, semmi gond. az auchanosra hosszas használat után egyszercsak kitalálták, hogy nem aktív. emailcím, regisztráció, mittudomén. aktiváltuk, jöttek az emailek, ajánlatok, mittudoménmik. most egyszercsak megint nem aktív, nem jár a kedvezmény, mi vagyunk a hülyék, miért nem aktiváltuk!? oké, megpróbálok bejelentkezni: nincs is ilyen profil. újat hozok létre: új kártyaszámot ad, sehol se lehet a régit beállítani. f*sza...

szept. 14. 19:22
 6/6 A kérdező kommentje:
Kedves Anonim! Teljesen érthető a felháborodásod. Én már nagyon ritkán járok Auchan-be. Legutóbbi alkalommal jelezték, hogy nem aktív a kártyám. Mivel úgy is ritkán járok így nem regisztráltam újra, de gondolom nem egyszerűsítik meg az ember dolgát. Szóval ha megyek is én nem használom már a kártyát. Tesco-ba heti szinten megyek ott nincs gondom a kártyával. Alkalmazáson belül mindig megtudom nézni az aktuális ajánlatokat, kuponokat, összegyűjtött pontokat.
szept. 17. 14:40

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!