A Five nights at freddy's 2nek mi a története (az új bábúk és a régi romos bábúk) alapján. A 2. Hogy a telefonos csávó nem halt meg az 1. Ben? (Mert a 2-ben is ő beszél hozzánk)
Nos, a Five Nights at Freddy's 2 története abból áll,hogy ha a játékot ki vittük akkor kapunk egy csekket,(mint a Five Nights at Freddy's végén is)és ha a dátumot megnézzük akkor ki derül hogy a Five Nights at Freddy's 2 1987.novemberében játszódik.A Five Nights at Freddy's első részének a csekket jobban meg nézzük akkor ki derül hogy 2000.novemberében járunk.Szóval ezek szerint a Five Nights at Freddy's 2 később játszódik mint a Five Nights at Freddy's első része.Szóval ez által ha gondolkozunk,akkor ki derül hogy a Five Nights at Freddy's 2 részében a telefonos csávó él de, az első részében tényleg meg ölik,tehát nem élte túl.
A Five Nights at Freddy's 2 története abból áll hogy a pizzázóban van egy éjjeli és egy nappali őr.A nappali őr volt az aki 1987 előtt meggyilkolt 5 gyereket úgy, hogy fel vett egy olyan ruhát amilyenben a robot állatok szórakoztatták a gyerekeket és velük együtt szórakoztatta őket.Az előadásokon fel hívott minden órában kiválasztott 1-et.
Azokat bevitte a színpad háta mögé és meg ölte őket ám, az
5-dik gyereknek sikerült elmenekülnie csak akkora traumát kapott, hogy nem emlékezett semmire.
Azok után a gyereket az édesanyja később(pár nappal)vissza
vitte a pizzázóba.
Azonban a nappaliőr felismerte a gyereket és őt kiválasztotta,bevitte a színpad mögé és meg ölte.
A gyerekeknek a hulláit belebujtatta az állatok jelmezeibe.
(Mert az eredeti állatok akik vannak a Five Nights at Freddy's első részében azok szerepeltek még 1987 előtt.
Azok után 1987-ben jöttekbe az új robotállatok.)
Ezeknek a jelmezeknek amibe bele bújtatták a gyerekek hulláit,azok szállták meg a robot állatokat.
Mivel a Five Nights at Freddy's első részében csak 4 robot állatot látunk 4 gyerek szelleme szállta meg őket az 5-dik
gyereknek a szelleme pedig Marionettet szállta meg.
A Five Nights at Freddy's 2-ben azért akarnak téged meg ölni (mivel te vagy az éjjeli őr) azt hiszik, hogy te voltál a nappali őr aki meg ölted őket.
A Freddy Fazzbear Pizza (mert a helyet így hívják) ahogy ki nyitott pár hét múlva már be is zárt.
Azt írták az újságban, hogy vissza jönnek a régi robot állatok az újak pedig le lesznek selejtezve.
(Innentől kezdődik a Five Nights at Freddy's első része.
A régi bábuk alatt pedig Bonnie,Chika,Freddy és Foxyt értik.)
Ha kicsit(vagy nagyon :o)kuszán írtam le a történetet bocsánatot kérek.
Csak így tudom el mesélni a történetet.
Az igaz, hogy a 2 elöbb van, mint az 1. De, a 3-ban viszont
ö Golden Bonnie ezért ha jobban belegondolunk, a 3 nem elöbb
van mint a 2. Akkor a sorrend:2,1,3.
Én olyat is hallottam, hogy Purple Guy( a csávó, aki meggyilkolta a gyerekeket), Golden Freddy ruhában ölte meg őket, és gyömöszölte őket bele az 5 animatronik testébe. És a 2-ben az igaz, hogy az animatronikok azt hiszik, hogy te vagy Purple Guy, de a 2-ben ugye úgy tudod magad megvédeni ellenük, hogy felveszel egy maszkot. És az a maszk Golden Freddy-é, és azért hagynak békén, mert Purple Guy Golden Freddy ruhában ölte meg a gyerekeket, és ezért félnek tőle.
Én ilyen sztorit ismerek, remélem tudtam segíteni, és bocsi a fogalmazásmódért, de elég kusza a sorozat sztorija.
Nem akarok vitatkozni de én úgy ismerem a storyt h az 5-ik gyereket a golden freddy jelmezben lesz és így lesznek az 1-ben illúziók ha túl sokszor használod a kamerát és azért akarnak megölni mert összekevernek a régi nappali őrrel aki megölte őket .
Remélem nem keltek konfliktust de én így ismerem.
A történet elégszer elhangzott, ezért azt, ha nem is, de mást leírok!
A 2. részben elkezdődnek a minigamek, amikből kell következtetned a sztorira.
A purple guy ölte meg a gyerekeket yellow bear jelmezben, minthogy már mondták. Én azt a verziót pártolom, hogy a marionett az 5. gyerek, mert... az egyik minigameben van egy nevető kisfiú. Amint megérkezik a purple guy el kezd sírni és a két könny pont úgy áll, mint a marionetten, majd a marionett a képünkbe ugrik.
BB csak egy robot, semmi több.
A toy "állatok" is robotok bennük nincs halott gyerek.
Freddy az első részben mielőtt rád ugrana zenél, ami azért van, mert, úgy programozták, hogy áramszünetkor zenéljen, hogy csillapítsa a pánikot.
Ha meghallgatod yellow bear/golden freddy és a sima freddy nevetését ugyan az a nevetés, csak lassan,illetve gyorsan! Annak a kislánynak a nevetése, akinek foxy kiharapott egy darabot a fejéből. Nyilván, akkor nevetett, amikor felhívták őt a színpadra.
Tudom nem a történetet írtam le, hanem csöppnyi érdekességeket, azon cél(ok)ból, hogy csiszoljunk azon a storyn.
Itt van pár link a történetről:
https://www.youtube.com/watch?v=cRhCs1WNbNU
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!