Kezdőoldal » Egyéb kérdések » Egyéb kérdések » Mi az oka annak hogy ennyire...

Mi az oka annak hogy ennyire nagyon rohan az idő?

Figyelt kérdés
Elképesztő ahogy rohan az idő. Reggel van aztán utána szinte rögtön este, utána reggel és rögtön este. Szabályosan rohan az idő. Hallottam olyat is hogy ahogy a Föld egyre öregebb lessz, egyre gyorsabban mennek a napok is. Bár a mamám állítása szerint már körülbelül több mint 25 éve nagyon gyorsan megy az idő, azt mondta régebben 50-60 évvel ezelőtt nem rohantak ennyire a napok, sokal lassaban teltek. Természetesen az is igaz hogy akkor nem volt ilyen rohanóvilág.
2014. dec. 12. 15:21
 1/4 anonim ***** válasza:
50%
Gondolom nem dolgozol. Nekem marha lassan telik az idő, míg le nem telik a munkaóra. :D
2014. dec. 12. 15:46
 2/4 Vajda Gábor ***** válasza:

Rögtön a negatívum nem semmi.

Én dolgozok és aki dolgozik annak gyorsabban megy az idő mint annak aki nem csinál semmit mert miközben elfoglalja magát észre se veszi és vége a műszaknak...hacsaknem vagyonőr az illető..ott minden órát úgy kell seggberúgni...

Szóval...az idő rohan...gyerekkorunkban lassabban telt én is észrevettem...minél idősebb az ember annál gyorsabban múlik az idő a feje felett...mert szerencsés esetben dolgozik...és így a napok is gyorsabban telnek tehát...logikus hogy az év is...de rémisztő hogy hogy gyerekként alig vártam a karácsonyt...mostanába meg mintha két hetente lenne és unalmas...igaz tesznek is róla sokan hogy ne a család hanem a pénz legyen a fontos ilyenkor...(marketing...)

2014. dec. 12. 15:52
 3/4 anonim ***** válasza:
Gyerekként nekem is lassan telt el az idő, 1-1 iskolai félév. Mióta 35 felett lettem, azóta tényleg szinte rohan.
2014. dec. 13. 14:34
 4/4 Vajda Gábor ***** válasza:
Akkor nem vagyok egyedül ezzel...kösz a megerősítést...bár nem örülök neki hogy tényleg így van...
2014. dec. 14. 00:46

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!