Ha nekem papírom van róla? (TÖBBI LENT! )
Figyelt kérdés
Ha nekem pajzsmirigy túltengésem van és erről van papírom akkor nekem jár MÁK kártya vagy emelt csp?
És ha pajzsmirigy túltengésem van akkor nekem nem fogynom kéne?(Lehet kicsit hülyén fogalmaztam)
Mert jelenleg elég sok súly felesleg van rajtam.
2014. dec. 12. 00:02
1/4 Misszabza válasza:
Szia!
Pajzsmirigy betegségre nem adnak ilyen kedvezményeket sajnos,pedig jó lenne.....
Nekem pajzsmirigy-alulműködésem van:(
Megjegyezném hogy pajzsmirigy vagy alul vagy felül működhet.
-es nincs olyan hogy túltengés!!!
2/4 Misszabza válasza:
Az lemaradt hogy akinek felülműködése van mint neked, az nem tud hízni vagy épp még le is fogy, de ez személyenként eltérő hogy milyen "tünetet" produkál nála a betegség...orvostól kérdezz rá ha ennyire zavar.
3/4 A kérdező kommentje:
Engem csak azért zavar ennyire mert több fogyókúrát is ki próbáltam és még híztam rá ....
És szeretnék kosarazni de hát így nem lehet, hogy ki fulladok...
2014. dec. 12. 17:30
4/4 A kérdező kommentje:
*csak híztam tőle
2014. dec. 12. 17:30
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!