Kezdőoldal » Egyéb kérdések » Egyéb kérdések » Mit tehetnék? Az egyik legjobb...

Mit tehetnék? Az egyik legjobb haverom (a srác a párom legjobb barátja 19 éves) ma megöli magát. Vajon kellene még valamit tennem?

Figyelt kérdés

egy hónapja tervezi...próbáltuk szépen, csúnyán lebeszélni.Foglakozni vele, nem törődni vele, de semmi sem használ...egy közös barátunkkal folytattak se veled-se nélküled viszonyt.A lány nem mondott egyértelműt a folytatásra, és így az ő ügye már el van döntve.Most is 5 órán át próbálom lebeszélni mindenhogyan, de nem megy.Talán szólnom kellene a szüleinek valahogy?Vagy hívni a lány, hogy hívja fel.De már ezerszer beszéltek...

Kétségbe vagyok esve, hogy már ide fordulok, mert mindenki azt mondja, h nem teszi meg, mert aki megteszi nem beszél róla, de én úgy félek...a abarátom is bele fog betegedni :(:(:( Segítsetek!!

2008. aug. 17. 04:10
1 2
 11/17 anonim ***** válasza:
64%
Aki meg akarja magát ölni az megöli. Nem lehet gumiszobába csukni senkit aki egyszer-kétszer azt mondta megölöm magam. Más is van szar helyzetben mégse nyírja ki magát, mert nem csak magára gondol, ez van. Lehet és kell is vele beszélni, de ennél többet nem tudsz tenni. Ha tényleg annyira komoly az ügy akkor beszélj a szüleivel. De ennél tényleg nem tudsz többet tenni. Hiába pontoztak le pár válasszal ez előtt. Nem vagy az anyja, nem lehetsz 0-24ben mellette. Ilyen az élet. Nagyon ritka az olyan helyzet ahol az öngyilkosság a legjobb megoldás. Ahogy leírtad az ő helyzet korántsem ilyen. Sok hullámvölgy lehet még az életébe, sokkal durvábbak, mint egy lány. Úgyhogy még valószínű sok oka lesz még később is, hogy kinyírja magát. Ha gyenge, előbb-utóbb megteszi. Járjon pszichológushoz, de nem fogadhatsz neki örök védelmet, mint valami angyal.
2008. aug. 17. 23:00
 12/17 A kérdező kommentje:

Szóltam a szüleinek.Ők pesten vannak otthon, a srác kint Erdélyben.De a szülei odaszóltak és így nem teszi meg.

A srác is hívott...iszonyú dühös volt, hogy elvettem az egyik alapvető emberi jogát, és most nem teszi meg, de máskor megfogja és nem szól senkinek, hanem vérbefagyva fogjuk találni...:(

Remélem jól tettem, hogy szóltam nekik...

Köszönöm a válaszokat...életem eddigi legborzalmasabb napja a mai.

2008. aug. 18. 00:33
 13/17 anonim ***** válasza:
93%
Ügyes vagy h szóltál,biztos nagyon jo ember vagy. És sajnálom h ilyen szörnyű helyzetbe kerültél. Ha tényleg szeret téged ezért nem fog megutálni h szóltál nekik,hisz ezzel csak azt bizonyítottad h fontos neked.
2008. aug. 18. 02:01
 14/17 A kérdező kommentje:

Kedves utolsó válaszoló!Köszönöm a kedves szavakat.Borzalmas napom volt...:(

Úgy éreztem ezt kell tennem...olyan ember vagyok, aki a végsőkig elmegy azért, akit a szívébezárt.Ennek a hülyének is sikerült bekerülnie a jelek szerint.

2008. aug. 18. 02:22
 15/17 anonim ***** válasza:
90%
Remélem a szülei tudnak valamit tenni. Mert neki igazából idő kéne csak. Eddig akit ismertem és lány miatt akart öngyilkos lenni, az utólag mind belátta, hogy nagy hülyeség volt. Ennek egyszerűen nincs értelme. Nagyon remélem, hogy a szülei felkapják és bezárják valahová egy jó időre, mert mire kiengedik,addigra már veszít a lendületből, és nem fogja megtenni. Hiába felnőtt ember már, akkor is néha erre van szükség.
2008. aug. 18. 16:48
 16/17 A kérdező kommentje:

Köszönök minden választ!!

Sikerült beszélnem az apukájával.Ő odatelefonált, és így nem tette meg.DE utána a srác felhívott és nagyon haragudott, mert szerite így megfosztottam egy alapvető emberi jogától...én megmondtam neki, h nem érdekel, mindent úgy tettem, ahogy a lelkiismeretem diktálta.Most úgy érzi elárultam, ami nagyon elszomorít..de remélem egyszer még hálás lesz érte.:(

2008. aug. 19. 17:19
 17/17 anonim ***** válasza:
90%
az h szolt tobb embernek xtem arra utal h igazabol nem a halalra vagyik hanem h erezze h szeretik, h fontos masoknak. nagyon el lehet keseredve es ugy erzi h ha a szerelmenek nem kell, masnak se fog es igy ertelmetlen minden. mutassatok ki neki h fontos szamtokra, minnel tobben es h erezze h van aki szereti es akire szamithat. ez xtem inkabb segelykialtas.
2008. aug. 23. 14:37
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!