Kezdőoldal » Egyéb kérdések » Egyéb kérdések » Hogyan csináljak magamnak...

Hogyan csináljak magamnak véraláfutást?

Figyelt kérdés
A bunkó válaszokat kérlek mellőzzük! :)

2014. dec. 9. 19:40
 1/9 anonim ***** válasza:

A kívánt testrészt gondosan üsd meg a kívánt ponton.

A célnak tökéletesen megfelel egy kiálló fal (kémény) vagy egy mosdókagyló. De nehogy valami kötéllel vagy pálcával kezdd csapkodni magad, mert az csak vörös és hurkás lesz.

2014. dec. 9. 19:54
 2/9 A kérdező kommentje:
multkor már 2 kilós súlyzóval vertem magam :/ akkor se láttszott, csak kicsit fájt másnap :)
2014. dec. 9. 19:55
 3/9 anonim válasza:

Miért?

mondjuk valahova véletlenül oda csiped nekem 5 évente egyszer van ilyen nagyon nem tudtam ilyent mesterségesen csinalni

2014. dec. 9. 19:56
 4/9 anonim ***** válasza:
Bocsánat, rosszul is fogalmaztam. A lényeg azon van, hogy ne te üsd neki a kiválasztott tárgyat a testrészedhez, hanem maradjon stabil. A kémény éle komolyan nagyon hatásos, csak ha rossz szögben csinálod, akkor esetleg eltörheted a karod - ha az a célpont. Hova akarsz véraláfutást, és miért, úgy egyébként?
2014. dec. 9. 19:59
 5/9 A kérdező kommentje:
szóval ne a kezemnek üssem a tárgyat, hanem a kezemet üssem a tárgynak? huu de bonyolult! :) csak azért csinálom mert depis vagyok...vágom is magam...és most nem azért akarok véraláfutást h más lássa és mondjuk "menőnek" tűnjek, hanem ez nekem jó ha láthatom az eredményt, hogy bántottam magam! tudom fura, de ez van
2014. dec. 9. 20:15
 6/9 anonim ***** válasza:

de bolond vagy!

amúgy ha erôsen oda csípteted a bôröd valamihez akor olyan lesz

2014. dec. 9. 20:28
 7/9 A kérdező kommentje:

ilyet szeretnék :)

[link]

2014. dec. 9. 20:29
 8/9 A kérdező kommentje:
jól van tudom h az vagyok, de most mit csináljak? ha ez nekem öröm...?! :DDD
2014. dec. 9. 20:30
 9/9 anonim válasza:
en szivesen atadnam neked,en nem utogettem meg semmi valoszinuleg a genek miatt nincs,ebbe nem ertem mi a jo,inkabb orulj hogy nem olyan
2014. dec. 31. 01:51

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!