Mit lehet tenni, ha nincs albérleti szerzödés és utcára
akarnak tenni minket?
Figyelt kérdés
Mikor ide költöztünk azt mondták, hogy mondjuk azt befogadtak minket ugy hogy rezsitkell csak fizetni. Múlthónapba el lopták a tulaj pár dolgát, rá egy hétre hozzánk is betörtek. És ezt szo nélkül kellett hagyni, mert a tulaj nem engedte hogy szoljunk a rendörségnek. Akkor azt mondta 1honapot kapunk. Tegnap lett neki kifizetve 49000ft gyerekkel együtt ilyen hidegbe azt hiszi el tudunk menni mikor a párom napi 2000ft-ot kap és a családi megy a lányunkra meg az albérletre. Nincs szerződésünk se :(
2014. dec. 9. 08:17
1/4 anonim válasza:
"a tulaj nem engedte hogy szoljunk a rendörségnek"
És azt hogy csinálta? Ti most a tulajt véditek, azért nem tettetek bejelentést a betörésről? Nem értem.
Amúgy túl sokmindent nem tudtok csinálni, gyorsan keressetek másik albit. A másik lehetőség, hogy az önkormányzatnál bejelentitek, hogy gyerekkel vagytok és ki akarnak tenni titeket. Vagy ha ezt csak elmondjátok a tulajnak, ki tudtok csikarni még pár hónapot belőle. De mindenképpen keressetek másik helyet.
2014. dec. 9. 08:49
2/4 anonim válasza:
Sajnos nem csak te vagy ebben a helyzetben.Mi a tulajjal megegyeztünk tavaly,hogy meg vesszük a házat 2 részletben fizetjük ki és mikor be költöztünk százezret fizettünk bele a ház árába.Fizetni kellett albérletet rezsit.A dolgok nem úgy alakultak ahogy elterveztük,így most novemberre csak újabb százezret tudtunk adni.Akkor azt mondta a tulaj semmi baj,de jövő novemberig legalább a felét fizessük ki a háznak.Erre most ide állított nekem 6-án közölte vevő van a házra a 200 ezernek csak a felét köteles vissza adni,már megbeszélte ügyvéddel.Egy hetet akart adni nagy veszekedés árán elértem hogy ezt a hónapot várja meg.Szóval most én is úgy vagyok 2 gyerekkel,hogy albérletet keresek amit még nem találtam és jönnek az ünnepek de elsejéig oldjam meg a költözést is.Sajnos tanácsot nem tudok adni,de együtt érzek veled:(
2014. dec. 9. 09:17
3/4 anonim válasza:
1) masik kecot keresni,
2)beszelni a foberloval, hogy vagy ad normalis idot vagy mentek a jardra:
betores, sajat motyok;
foberlo: nem ad szerzodest, penzt eltette, (remelem az kifizeteseket lepapiroztatok legalabb vagy van bankszamla kivonat);
+ megemlitheted h a NAVnal is felnyomod (ha jol tippelem nem adozott az utan a penz utan amit ti fizettetek
3) utana gugliztok, hogy esetleg valamilyen modon befertek-e a kilakoltatasi maratorium hataskorebe.
2014. dec. 9. 15:15
4/4 A kérdező kommentje:
Köszi amit irtatok mind jő dolog, de ma besz3ltem vele azt mondta hogy nekem kuss van mert ez az ő háza inkább arra legyen eszem hogy keressek munkát, hogy ne halljunk 3hen meg hogy h jövöhonap elejére nem költözünk ki akkor ám küldi a gyámhatóságot :(
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!