Aliexpress-ről rendelés miért nem érkezik meg, ha már Mo-on van?
várj türelmesen
nekem se jött még meg, pedig feladás után 2 nappal már megérkezett a nyomkövető alapján a Tiszaalpári postára :D
kiderült, hogy mivel filléres vackot rendeltem, ezért nem kapott valós nyomkövetőt csak beírtak valamit, mert ez a szabály
valószínűleg csak megadtak valami kamu számot, majd megérkezik
mikor rendelted?
Nagyon köszönöm a választ!
Azóta kiderült a tudpisság! Voltam a postán...
Az eladó rajtam kívül még két embernek adta ugyanazt a nyomonkövetési számot! Az egyikük át is vette a csomagot, mert az Ő nevére szólt a csomag!
Tehát a lekérdezés szerint csomag kézbesítve, csak nem Nekem.
A postás szerint rajtam kívül még egy hölgy is keresi ezen a számon a csomagját...
Eladó persze elérhetetlen!
ne foglalkozz az eladóval
policy-ben benne van, hogy kötelező a tracking number, anélkül nem tudja neked jelölni, hogy feladta a csomagot
kisebb értékű csomagoknál egyszerűen nem éri meg nekik, ezért kapja több csomag ugyan azt
valamilyen szinten ez idegesítő, de nekem eddig max 3-4 hét alatt minden megjött, tied is meg fog érkezni
van 60 napod, hogy nyiss egy dispute-ot, de addig 100%, hogy megérkezzen
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!