A qrvák miért adják elő magukat úgy, mintha üzletasszonyok lennének?
Nemmindegy hogy kur*va vagy prosti
A kur*va az jellem
A prostitualt pedig hivatas
miert zavar hogy tobbnek erzik magukat nalad?
Ne mond hogy nem zavar mert akkor nem foglalkoznal evvel a kerdessel
Miert erzed magadat tobbnek naluk?
Őket lehet hogy jobban megbecsulik a kliensek mint teged a fonokod munkatarsak
Te is szop*sz a meloba maskepp mint ők de nem elegitesz ki avval senkit csak szopsz
Ők legalabb örömmel dolgoznak vagyis hamarebb lelnek benne örömöt mint egy atlag munkas
A penzrol ne is beszelve
Áll a pirosnál a Trabantjával Jóska a melós,mellégördül egy Ferraris szöszi.
Jóska nem állja meg ,megkérdezi:
-Kislány,hogy lehet az,hogy lenyomtam 30 évet a gyárban,és Trabantom van,te nem vagy 30,és Ferrarival jársz?
-Az oka az orális szex papa,az orális szex.
-Az orális szex az a a szopás?
-Nem papa 30 év 3 műszakban a gyárban,na az a szopás.
Mobilrol irtam ugyh az ekezeteket tessek odagondolni
Hát ezt jól megmondtad #1 :D
A ku*va az jellem? Nem...a ku*va = prostituált, csak finomabban kifejezve.
Mint a szar = kaka = széklet.
Qva az asszony/ bnő ha mindent megteszel neki es este faj a feje
Egy prostinak adsz par ezrest es nem faj semmie
1. nem ertek veled egyet.
Nem azt kerdezem h mi-mit jelent.... a prosti az kva.Penzert arulja a testet .
Miert zavar engem? Mert belebotlok az utcan amikor jelen esetben nem x helyen munkalkodik es egy ido utan mar en erzem frusztraltnak magam a jelenleteben.mintha vmi dama volna, holott a szintemen sincs..Nem azert nezem le amiert ezt dolgozza, oke, tegye, de nem egy szinten van velem,lehet barmilyen a fonoke(stricije)! nem mind1.
engem kvàz le a semmiert,de en csendben elnezem neki mert nem akarom megbantani..nehez sorsu.
En konkret kerdessel alltam elo normal valaszokra varva, nem ilyen tahoktol mint Te !!
Ha nincs tapasztalatod ilyen teren, ha te nem tudod aterezni a helyzetem,akkor minek irsz bunko valaszt?
Pffff.... Oltogatni azt tudsz, ovis szinten vagy!
Miert ilyenek ezek a "nõk"??? Miert erzik magukat milliomos akarkinek ,szegyent nem ismerve!?
Kerdezd meg tőlük es megtudod
Amugy meg miert zavar?
Ha van penzed kolts magadra
Sztem csak irigy vagy
Mert te nem vagy "olyan" lany, sztem az allszent lanyok rosszabbak amilyen te is vagy
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!