Kezdőoldal » Egyéb kérdések » Egyéb kérdések » Honnan tudok japán nyelvű...

Honnan tudok japán nyelvű mangát rendelni?

Figyelt kérdés
A Naruto 1. mangakötetét szeretném megrendelni karácsonyra, de eddig csak ebay-en láttam, ahol akár 2 hónap is eltelhet, mire megjön. Gyors segítség kéne:(
2014. dec. 7. 19:49
 1/1 anonim válasza:
Eredeti japán mangát csak külföldről lehet rendelni,és ha külföldről rendelsz mindig beletelik egy kis időbe,de egyébként is ha karácsony felé RENDELSZ nagy az esélye,hogy elveszik amit rendeltél... (ha ilyen helyen rendelsz nézd h. mennyi a szállítási költség,mert általában az ötszöröse a rendelésnek,és ha karácsonykor rendelsz akkor szerintem olyat kéne választanod aki kifizeti ha eltűnt a csomag.) ja és én amiket ismerek az az ebay és az aliexpress szerintem azok a legjobbak. (bocsi,hogy ilyen hosszúra sikerűlt!)
2014. dec. 14. 10:52

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!