Hol lehet olcsón bonsai-fát venni Budapesten?
2000 forint körül szeretném, karácsonyra. Valaki tud ilyen helyet?
(+Miért nincs növényes kategória itt GYIK-en?)
Van, és csuda sok kérdés/válasz is van bonszairól. (Így kellene írni.)
http://www.gyakorikerdesek.hu/kereses.php?keres=bonsai&sbmt=..
Hát engem pont nem érdekelnek mások gondozási kérdései a bonsZairól, de azért kösz...
A szó magyaros leírása végképp nem. :D
A kert kategória nem = a növény kategóriával. (Főleg, hogy a bonszai nem kerti növény)
A többiért köszi.
Végül lehet, hogy nem ilyet veszek... nem akarom szegény lányt terhelni a gondozásával. :(
(De lehet, magamnak veszek később egyet :D)
Te kérdező, azért roppant kedves vagy.
A bonszai nem az a növény, amit megveszek, hazaviszem és kész. Bonszait bármilyen növényből lehet nevelni, amelynek fás szára van. A hazánkban őshonosakból is. Mesterségesen kell öregíteni.
Készen soha nincs. Ha veszel egyet azzal, hogy a megakadályozott majd csak nézegetni fogja, akkor rövid ideig tartó örömet szerzel csak neki.
Mint ahogyan a neked válaszolónak is alighanem elvetted a kedvét a stílusoddal.
Igen, elolvastam, ezért írtam, hogy talán mégse ilyet kéne vennem ajándékba.
A válaszoló beleokoskodott a kérdésembe, én is ugyan úgy válaszoltam neki.
A válaszoló beleokoskodott a kérdésembe, én is ugyan úgy válaszoltam neki.
Okoskodás neked az, ha korrekt választ ad, amely még bevallásod szerint segített is?
Venni akartál bonszai fát. Több linket is látok, ahol eladnak. A nyelvi észrevételben is inkább jó szándékot érzek, mint bántást.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!