Ti értitek a nyelvtant?
Figyelt kérdés
14 éves fiú vagyok, a nyelvtant nem tudom felfogni, 7.ben is olyanokat tanultunk, hogy a szüleim hozzá sem tudtak szólni.
Ti értitek ezeket, hogy alárndelő, mellérendelő összetett sajátos jelentéstartalmú, + ezek a mindenféle jelölések stb.
Szerintetek ez nem túlzás? Szerintem a nyelvtanból a helyes írásra van szükség, ezeket soha az életben nem fogom hasznát venni. (Szokták mondani, hogy a törit meg a fizikát is tanulni kell, mert nem tudhatjuk, hogy az életben mikor lesz rá szükségünk, ezt megértem. De ez a nyelvtan....)
2014. dec. 5. 17:01
2/5 anonim válasza:
én nagyából értem a mondat ellemzést :D
3/5 anonim válasza:
"én nagyából értem a mondat ellemzést"
Az lehet, de a helyesírásoddal nagy bajok vannak...
4/5 anonim válasza:
ebben semmi nehéz nincs, én 0 tanulással mindig ötös voltam xd (most 8.-os vagyok)
5/5 anonim válasza:
amúgy szerintem sincs rá nagy szükség, és eléggé unom az órákat. de a tanár azt hiszi, hogy imádom a nyelvtant, mivel én vagyok a legjobb az osztályból xd
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!