(Osztálykarácsony. ) Fiút húztam, mit vegyek neki? 14/l
Figyelt kérdés
Nagyon jól tud focizni, és szeret is. Nem sokat beszélünk, de viszonylag jóba vagyunk. Sajnos fogalmam sincs mit vegyek neki. Maximum 3000ft-ot szeretnék rákölteni. Válaszokat előre is köszönöm!:)2014. dec. 4. 20:01
2/3 anonim válasza:
Van a környéketeken decathlon sportáruház? ott tudnál olcsó de jó technikai pólókat venni neki, 1290.-/db, akár kettőt is vehetsz. Vagy egy póló + sportszelet...
Praktikus ajándék. (én is olyan pólókat használok, mert elvezeti az izzadtságot és mosás után nagyon hamar megszárad...)
3/3 anonim válasza:
Ha tudod vagy valakitől megkérdezheted milyen csapatnak szurkol/ki a kedvenc focistája, valami olyan ruhát vagy más holmit vegyél neki, szerintem olyasminek biztos örülne. :) Persze ne 1 bögrét, hanem valami hasznosabbat. :D De arról sajnos fogalmam sincs az ilyesmik mennyibe kerülnek. :( Tuti lehet valamit 3000Ft alatt is találni. :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!