Mit jelent az east coast és mit jelent a west coast? Mi a különbség a kettő között?
east coast-keleti part
west coast-nyugati part
ja én azt hittem hogy nem a szó szó szerinti jelentését kell venni hanem van valami önálló jelentése csak mert a raperek között is vannak East coast-osok és west coast-osok
De akkor mit jelent az hogy egy raper nyugati part-os?
Manapság nincs jelentősége.
Régebben főleg a 90-es években eléggé nagy ellentét volt a Keleti parti (east coast) és a Nyugati parti (west coast) rapperek között.
Ment az ide-oda mondogatás rap csatározás. A legtöbb esetben csak szájkarate volt, de előfordult időnként a tetlegesség is.
Jah a keleti part és a nyugati part Amerikára értendő, ezt elfelejtettem kifejteni.
Keleti parton a rap szempontjából New York és környéke volt a centrum. Nyugati parton a rap szempontjából Los Angeles és környéke (Kalifornia állam) volt a centrum.
zavar ha írok neked egy privátot?
csak úgy kíváncsiságból
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!