Mikor telepedtek be ide a cigók?
Elöször is..nem cigók-hanem romák vagy cigányok..
másodszor..ha kinyitod kicsiny szemed észre fogod venni sok ehhez hasonló és ilyen kérdés van még.
nem elég érthetően írtam...
tehát: a cigány nem azonos a romával,mert a cigányok a görögök előtt itt élt latin nép qvázi a trójaiak maradéka, akik nem kívánnak részt a mi kultúránkból, de már a római civilizáció se tudta őket előcsalogati, bár azonos volt a nyelvük. A romák keleti betelepedése előtt őket nevezték cigányoknak, ami hangsúlyozottan latin szó. mivel a romák se kívántak maguknak államot, ezért ez a közös elnevezés rajtuk ragadt. Nem vagyok eltévedve, a németek ezzel nagyon is tisztában voltak, ezeket az őslatinokat kiemelték.És a romák se tartják maguk közül valónak őket. Mivel ezzel a tudással te nem érsz semmit, mert nem tudod mire jó, ezért nem is kell megjegyezned.
Mien cigók? tee vadparaszt!!
Roma vagyok .. és nemtökmind1 hogy mikor jöttek ide az őseim? itt születtem itt is fogok meghalni! Magyar állampolgár vagyok .. fogd fel! És sajnállak .. mi az hogy nem otthon vannak? vicces vagy nagyon! Miért nekem japánban kellene élnem? lealacsonyodott fas*fej -.-
En cigany vagyok, nem roma.
hagyd hagy marja oket a gyulolet.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!