Bet365 ázsiai hendikep szögleteknél nem értem?
Figyelt kérdés
Van ilyen hogy O 9.5(1.875)(kevesebb mint 9 szöglet) és U 9.5(1.925)(kevesebb mint 10 szöglet). Miért az U-n van a több odds valahogy nem értem?2014. dec. 4. 17:03
1/4 anonim válasza:
Az O=Over felett
Az U=Under alatt
Over 9.5 az azt jelenti, hogy a mérkőzésen több mint 9.5 szöglet lesz.
Under 9.5 az azt jelenti, hogy a mérkőzésen kevesebb mint 9.5 szöglet lesz.
Azért van az U alatt több odds mert a gép úgy kalkulál, hogy nagyobb a valószínűsége ,hogy 9.5 alatt lesz a szögletek szám a mérkőzésen. Az odds az változhat könnyedén ha például a fogadók azt gondolják, hogy 9.5 felett lesz akkor oda teszik a pénzüket és a gép újra kalkulálja az odds a felrakott pénzek tekintetében.
2/4 anonim válasza:
Nem kell mindig a bukit nézni. Néha szándékosan átvernek bennünket..Szándékosan kisebb oddsot adnak,amire nem akarnak. A döntés a tiéd !
3/4 A kérdező kommentje:
Figylelj én ezt értem az egészet, logikus persze, de ahogy ráviszem az egeret kattintás nélkül nem ezt írja ki, hanem amit leírtam a kérdésbe.
2014. dec. 6. 15:46
4/4 anonim válasza:
Rosszul írtad, az O9.5 nem azt jelenti, hogy kevesebb, mint 9 szöglet, hanem azt, hogy több, mint 9!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!