EMAG-ról vásároltatok már? Többi lent!
szerintem a black friday miatt elég sok megrendelés érkezett de nem felejtenek el...
én rendeltem onnan még év elején gépet 2 nap volt ha jól emlékszem a szállítás...
Szia!
Ó, átérzem a helyzetedet... :)
Én rendeltem egy késkészletet édesanyámnak, egy kutyatápot és egy telefont.
E-mail értesítést semmiről nem kaptam, DE egyszercsak kaptam egy értesítést, hogy a 3900 Ft értékű csomag a postánál van XYZ123 csomagszámmal tudom követni a csomagomnak az útját a posta.hu-n.
Aztán rá egy-két napra kaptam egy másik SMS-t a DPD-től, hogy XZY123 rendelésszámú csomag 48 órán belül kiszállításra kerül. EMAG fiókomnál tudom nézni a kiszállítás menetét. (Nem enged be a fiókomba. :( ) Én már írtam az ügyfélszolgálatnak még jó vasárnap, hogy valamiért nem enged be, azóta is bactak válaszolni persze, telefonszámjuk meg nincsen, nehogy fel lehessen hívni őket.
És egyszercsak megjött a várva várt csomag, kutyatáp volt, mint kiderült a helyszínen, a banki átutalással fizetett telefon meg még mindig sehol.. :)
Nem tudom, hogy nekem volt e szerencsém velük, de én egy relatíve nagyobb összegért rendeltem tőlük, és a bankkártyámon nem volt felemelve a limit, így 2x próbálkoztam sikertelenül, végül a 3. rendelést sikeresen leadtam...
Másnap felhívtam őket, hogy a 2x félresikerült rendelésemet törölni szeretném és simán megoldottuk 1 perc alatt...
És mint írtam, kb 2 nap volt a szállítási idő...
23F
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!