Kezdőoldal » Egyéb kérdések » Egyéb kérdések » Milyen érzés ha valaki részeg?...

Milyen érzés ha valaki részeg? Mit érez az aki be van rúgva?

Figyelt kérdés
én eddig 2X voltam discoba és mindig ittam így utólag gondolva elég sokat.. de másnap se voltam másnapos se hányinger se fejfájás se semmi.. az este folyamán szokott egy ideig hányingerem lenni de aztán nem.. anyu szerint nem is tudom milyen az ha vki részeg, de szerinte én az voltam. de én mindig azzal védekezek h a gondolataim tiszták voltak.. nem esett nehezemre gondolkozni..
2010. jan. 31. 11:29
 1/2 anonim ***** válasza:
100%
Mindenkire máshogy hat,valakit letompít,valaki agressziv lesz,valaki meg csak nagyon vidáman érzi magát. :)
2010. jan. 31. 12:27
 2/2 anonim ***** válasza:
Ha valaki részeg, jobb kedve van, gátlásai oldódnak, mennyiségtől függően szédülés, többet beszél mint általban...Ha többet iszol a kelleténél, fáradékonyság, rosszullét,hányás, agresszió, jobban kijönnek az érzelmek, köpnyebben sirsz stb... kb ennyi :D
2010. jan. 31. 16:45

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!