Nagyon elrontottam a felvételit? Magyar 39 pont, matek 14 pont lett és a hozott jegyeim átlaga 3,1 :o
Egy gimnáziumba rajz tagozatra szeretnék menni. (ezt azért mondom,mert oda nem a legzsenibb diákok akarnak menni, hanem azok akik a rajzban tehetségesek)
Szerintetek van még esélyem,ha a szóbelin nagyon jól teljesítek?
Szerencsére most 12 évfolyamos suliba járok, tehát legrosszabb esetben ott maradok.
Szia!
Ez attól is függ, hogy rajtad kívül milyen eredménnyel jelentkeznek még. Ha a többség hasonló pontokat ért el, mint te, akkor jobb esélyed van bekerülni. Persze húzz rá a szóbelire, azzal még sok pontot szerezhetsz, ja, és ne izgulj :-)
Egyébként nem rontottad el, a magyar 39 pont az nagyon jó! A matekhoz meg nincs mindenkinek érzéke, pl. nekem sincs...
Az iskola oldalán fönn vannak az átlagok.
A magyar átlag 37 lett, a matek pedig 18
Úgy gondolom/azt remélem,hogy akik az átlagot fölhúzzák azok inkább a humán vagy a reál osztályba jelentkeznek.
Ne izgulj, teljesen jó. Főleg a magyar 39 pont...
A matekot meg sokan elrontották, biztosan felvesznek, ha a szóbelin is jól teljesítesz! Hajrá! :-)
Köszönöm a válaszokat! Ettől most kicsit megnyugodtam.
Harmadik, kérlek ne nevezd ilyen semmilyen szaknak a rajzot! Egyébként ahová menni szeretnék olyan tanterv lesz,mint amilyen egy "normális" gimnáziumban van, csak heti 4 órában tanuljuk a rajzot heti 1 helyett.
Én tavaly voltam így.Szószerint sírtam,hogy elrontottam a felvételit és nem vesznek fel a szakközépbe,közgázra,mert erős iskola,hiába,hogy nem gimi.
Végülis nekem összesen 100-ból 55körül volt a pontom,az átlagom meg 4,5 és szerencsére felvettek:)
Egyébként ha kell rajzot vinni a szóbelire vidd el a legszebb rajzaidat,de ne túl sokat!Legyél nyugodt,nyílt.Remélem sikerül!
15/L
Úgy terveztem,hogy kb. 3-4 rajzomat viszem magammal^^
Illően öltözött, mosolygós és udvarias leszek és megpróbálok nem izgulni...xD
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!