A ValóVilág applikációja működik másnak a WindowsPhone-ján?
Én mikor a 6. szériában leszedtem, akkor nem tudtam szavazni sokáig... majd megcsinálták és működött.
Most frissítettem (mert nem töröltem le) és nem volt jó. Olvastam megjegyzésekbe valakitől, hogy Ő kijelentkezett és újra be, és működik neki... Én kijelentkeztem, és most nem tudok visszalépni! :D
Azt írja, hogy vagy a jelszóm vagy a felhasználónevem nem jó..... De az biztos, hogy nem lehetséges, mert ahogy kijelentkeztem, automatikusan ott maradt beírva a felh.név és a jelszó is, Nekem már csak kijelentkezés utána újra csak a bejelentkezésre kellett kattintanom. De nem fogadta el.... :\
Valami okosság valakitől?
Vagy együttérzés, hogy másnak se működik?! :D :D
Gondolom az ismét pénzbe volt.....?
mennyi volt ha igen? Nem emlékszem már.... Ráadásul NYILVÁN javarészt ezért nem töröltem le anno.... =.=
légyszi mond hogy valahogy megoldottad !!!!!! :'( :D
Na Én már kiégtem..... x.X :D
Újraregisztráltam.... viszont nem kaptam válasz sms-t.....
De azt hittem ugyanúgy fizetős az sms küldés.... o.O
Előző szériánál is beharangozták hogy mennyire ingyenes de az sms-t fizetned kellett.....
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!